Filter

 • Farge
 • Pris (NOK)
  Fra
  Til

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • Minimumsantall

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • TrustScore
 • Materiale
 • Type

Musematter med trykk

Hvis du tar en rask titt rundt på kontoret vi du se at de fleste plassene med datamaskin har en musematte hørende til. Den er alltid synlig, og har god mulighet til å få trykket en stor logo på. Dessuten til en veldig konkurransedyktige priser.
 • Mousepad-Insert musematte

  Mousepad-Insert musematte

  (2)
  Fra13,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Promopad musematteBeste Pris

  Promopad musematte

  (0)
  Fra19,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Promopad musematteBeste Pris

  Promopad musematte

  (0)
  Fra16,00 kr per stk.
  Beregn pris
Ingen resultater med disse søkekriteriene.
Veldig bra Basert på 96 anmeldelser

Få musematter med trykk for en suksessfull markedsføring

Musematter trykt med ditt navn viser til dine prominente stilling både på jobb eller hjemme hos kunden. Markedsførende musematter brukes overalt slik at musematter med trykk får mye eksponering. Datamaskinen og datamusen blir brukt hele dagen lang spesielt av folk som gjør administrativt arbeid. Musematten med trykk er alltid fremtredende selv om datamaskinen ikke er i bruk. Markedsførende musematter er en god idé for en iøynefallende markedsføring.

Musematter med trykk i flere farger

Markedsførende musematter kan bli trykt med et kongelig segl slik at din markedsføring aldri går tapt. Vi kan trykke din musematte i én eller flere farger, eller i full farge slik at musematten reflekterer din markedsføring. Ønsker du å trykke et fotografi med ditt firma på eller et produkt på dine markedsførende musematter? Vi sørger for at dine markedsførende musematter vil se helt perfekte ut. Musematte med trykk er en fantastisk markedsføringsvare.

Musematte med trykk til konkurransedyktige priser

Musematter med trykk er alltid attraktivt. Du kan få en utmerket markedsføringsvare for en fantastisk pris. Den store fordelen med en musematte med trykk er at det alltid er iøynefallende. Ønsker du å dele ut annet kontortilbehør som brukes og blir sett mye? Bestill kalkulatorer med trykk og notatblokker med trykk. Du kan også bestille holdere til visittkort for enten dine egne ansatte eller for dine kunder, eller til begge to. Det er en attraktiv gave til en lav pris.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå