Filter

 • Farge
 • Pris (NOK)
  Fra
  Til

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • Minimumsantall

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • TrustScore
 • Materiale

Trillebagger med trykk

Leter dere etter en gave til en viktig kunde? Å gi en trillekoffert med deres logo er alltid en suksessoppskrift, da man kunden en god reisekamerat. Våre trillekofferter passer som håndbagasje på fly, og er uunværlige på ferier og arbeidsreiser.
 • Oxfort trolley

  Oxfort trolley

  (0)
  Fra521,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Milan trillebag

  Milan trillebag

  (0)
  Fra247,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Cabinet Trolley trillebag

  Cabinet Trolley trillebag

  (0)
  Fra390,00 kr per stk.
  Beregn pris
Ingen resultater med disse søkekriteriene.
Veldig bra Basert på 96 anmeldelser

Personaliserte trillebager for dine reiselystne kunder

Tilpassede trillebager er ideelle reisepartnere og enkle å ta med seg. Trillebager med trykk brukes ofte både hjemme og til reiser. Enten det handler om en helgetur, en forretningsreise som varer et antall dager eller en ferie, har IGO-POST riktig type tilpassede trillebag til enhver anledning. Trykte trillebager med logo eller firmanavn blir alltid godt mottatt og er en evigvarende bedriftsgave. Den personaliserte trillebagen som finnes i vårt sortiment er romslig og solid. Dessuten må nesten alle de tilpassede trillebagene møte et maksimalt størrelseskrav for håndbagasje pålagt av de fleste flyselskaper.

Personaliserte trillebager for ulike formål

Bortsett fra å bruke tilpassede trillebager til reising blir trillebager med trykk i økende grad brukt av ledere, besøkende på utstillinger og studenter. Trillebager med trykk er et perfekt valg for å ta med seg dokumenter, bærbare datamaskiner, nettbrett eller kursmateriell. Ingen flere tunge skuldervesker, men i stedet for et praktisk transportmiddel på hjul. Noen trillebager har til og med en egen lomme til bærbare datamaskiner som beskytter de mot bulker takket være et beskyttende skumlag.

En ideell markedsføring? Bestill personaliserte trillebager komplett med din logo, navn eller merke

Trillebager med trykk passer veldig godt for å markedsføre merker eller firmanavn. Mange av de personaliserte trillebagene kan få et stort trykk slik at de blir sett av alle. På denne måten blir trillebagen umiddelbart en tilpasset trillebag. Så klart har IGO-POST mye mer en tilpassede trillebager. I tillegg til personaliserte trillebager kan vi også sette trykk over reise- og sportsbager. Vi kan også tilby små og matchende reiseprodukter med logo som koffertmerker eller bagasjevekter.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå