75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 20 kroner er gratis
0

Filter

Minnepinner med trykk | USB-minner med logo

Bestill din personlige minnepinne hos IGO Profil! Last ned de nyeste katalogene og bedriftsvideoer på forhånd; og del dem med dine kunder, partnere og leverandører på arrangementer og messer!
✔️ Lave bestillingsantall fås fra 50 enheter
✔️ Flere ulike lagringsmuligheter: Fra 512 MB opptil 32 GB
Sjekk utvalget vårt nedenfor og bruk filtrene til å sortere ut dine preferanser! ✌️

 • Twist-minnepinne fra lagerBest verdi

  Twist-minnepinne fra lager

  (1)
  Leveres senest 24 august
  • Fra 50 stk.
  • Spar opp til 14%
  • Materiale: metall
  Fra23,40 kr per stk.
  Beregn pris
 • CredCard USB fra lagerRask levering

  CredCard USB fra lager

  (1)
  Leveres senest 24 august
  • Fra 50 stk.
  • Spar opp til 40%
  • Materiale: plastic
  Fra23,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Recycle minnepinneMiljøvennlig

  Recycle minnepinne

  (0)
  Leveres senest 24 august
  • Fra 100 stk.
  • Materiale: plastic
  Fra0,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • USB databeskytter

  USB databeskytter

  (0)
  • Fra: 5 stk.
  • Materiale ABS
  Fra18,79 kr per stk.
  Beregn pris
Ingen resultater med disse søkekriteriene.
Glimrende Basert på 108 anmeldelser

Hvorfor bør du gi bort USB-minnepinner med trykk på arrangementer?

Personlige USB-minnepinner er geniale profileringsprodukter som kan brukes til deling av dokumenter med kunder, partnere og leverandører, spesielt når dere er på meser og arrangementer. Det er svært sannsynlig at du ikke vil få tid til å sette deg ned og snakke med alle dine besøkende. Bare ta det med ro - det er her USB-minnepinner kommer på banen! Last opp dine seneste kataloger, brosjyrer og firmavideoer til din USB med trykk og gi den i gave til dine eksisterende og potensielt nye forretningsforbindelser!

Det kan hende at de kaster en katalog, men de kommer helt sikkert ikke til å kaste en USB som de også kan bruke senere.Det beste scenariet: De kommer til å lese alle dokumentene på minnepinnen. Men selv om de ikke gjør det, kommer de i det minste til å gå rundt med en USB med din logo på!

Personlige USB-minnepinner: Uendelige tilpasningsmuligheter

Når du bestiller minnepinner med trykk hos IGO Profil åpnes en verden av uendelige tilpasningsmuligheter. Vi har mer enn 50 modeller av minnepinner med trykk i ulike former, farger, materiale og lagringsplass. Er du redd for å miste USB-minnepinnen din?  I så fall er kredittkort USB løsningen for deg - de er så små at de til og med kan oppbevares i lommeboken! Fra luksus USB fremstilt av skinn til tradisjonelle USB-nøkler og skreddersydde produkter: Valget er ditt!

Hos IGO Profil finner du også bærekraftige alternativer, som blant annet USB-minnepinner fremstilt av resirkulert materiale. Bruk dem til deling av dine digitale kataloger blant kundene dine, og du sparer dermed ikke bare papir og trær: Du reduserer også mengden plastavfall!

Sørg for at din logo skiller seg ut i mengden på dine minnepinner med trykk

Hovedmålet med reklameartikler er å sette fokus på din varemerke.  Derfor er det viktig at din logo skiller seg ut i mengden. Hos IGO Profil benytter vi de beste printmetodene som finnes for å sikre at din varemerke virkelig blir lagt mere til. Velg den USB minnepinnen som passer best til dine behov, og deretter kan vi tilby deg de beste trykkteknikkene til dine produkter: Silketrykk, tampotrykk, lasergravering eller preging (til premium minnepinner med skinn).

Det er meningen at personlige USB'er skal brukes igjen og igjen - Dine kunder, partnere og leverandører kommer ikke til å kaste dem etter engangs bruk, derfor er det viktig at trykket er så holdbar som mulig. Når du bestiller dine profileringsprodukter hos IGO Profil er du garantert den beste trykkkvaliteten, og derfor: Et vedvarende inntrykk!

Flere valgmuligheter for bestilling av USB-minnepinner med trykk for lavere budsjett

Ønsker du å markedsføre varemerket ditt med USB med trykk, men har et lavt budsjett?  Ikke noe problem! Du kan bestille minnepinner med trykk helt ned til 50 stk! Du har også mulighet til å trykke din logo ensfarget: Trykkvaliteten er den samme - men til en mye rimeligere pris!I tillegg til dette tilbyr IGO Profil svært konkurransedyktige priser på hele vårt sortiment av minnepinner av høy kvalitet. Hva venter du på?

Sjekk utvalget vårt av profileringsprodukter og bruk filtrene til å velge dine preferanser når det gjelder farge, lagringsplass (fra 512 MB til 32 GB), materiale, kundeanmeldelser (vi setter stor pris på din tilbakemelding!) og, naturligvis, prisklasse og bestillingsmengde.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå