75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 20 kroner er gratis
0

Filter

Kikkerter med trykk

La kundene dine se deg klart og tydelig med kikkert med trykk. Passende for folk som liker å tilbringe tid i naturen, og perfekt of oppdagelsesreiser. En stidlig og tidløs gave.
Vis nummer
1 - 2 av 2 synlige varer
 • Panorama kikkertBeste Pris

  Panorama kikkert

  (0)
  • Fra: 20 stk.
  • Spar opp til 35%
  • Materiale plastic
  Fra35,05 kr per stk.
  Se Produkt
 • Everest kikkert

  Everest kikkert

  (0)
  • Fra: 5 stk.
  • Spar opp til 39%
  • Materiale glass
  Fra143,18 kr per stk.
  Se Produkt
Ingen resultater med disse søkekriteriene.
Glimrende Basert på 112 anmeldelser

Kikkerter forstørrer ikke bare hva du ser, men forstørrer også din merkevarekjennskap

En kikkert er en ønsket luksusvare som ikke blir kjøpt av de fleste. Det er derfor det er enda mer spennende å motta eller å gi en kikkert i gave. Kikkerter blir mye brukt på ferier eller når man tilbringer en dag på landet, eller følger konkurranser på store stadioner. En kikkert er en forutsetning for flykikking eller fuglekikking. Bortsett fra kikkerter som gir et ordentlig blikkfang på konserter eller i teateret, har en varemerket monokulær kikkert samme effekt.

Gi kikkerter som bedriftsgaver og kom nærmere dine kunder

Ved å ta i bruk markedsførende kikkerter gir du dine kunder en svært original gave. De vil få et positivt inntrykk av deg i fritiden deres. Så klart kan du alltid oppnå dette ved å gi dem personaliserte campingprodukter eller et kompass med din logo trykt, men det avhenger også av målgruppen din og dine kunders interessers. Det å gi bort kikkerter personalisert med din logo som en nøytral bedriftsgave er ofte satt pris på, spesielt av menn.

Kikkerter trykt med din logo på for en perfekt markedsføring

Du kan velge en rekke modeller av kikkerter med logo i ulike prisklasser. Alle de markedsførende kikkerter er av toppkvalitet med et belagt linsesystem. Kikkertene blir levert i en hendig og beskyttende etui. IGO-POST kan føre på et veldig fint trykk på kikkertetuiet. Dette setter ditt firmanavn eller logo i en fin posisjon når den markedsførende kikkerten blir levert. Bestill dine kikkerter sikkert på nettet og IGO-POST vil trykke dem og levere dem på kort tid.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå