Filter

 • Farge
 • Pris (NOK)
  Fra
  Til

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • Minimumsantall

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • TrustScore
 • Materiale
 • Type

Blyanter med trykk

Penner med trykk gir økt merkevarekjennskap hos forskjellige målgrupper. I tillegg til våre stilfulle blyanter med logo og praktiske håndtverksblyanter, har vi også morsommere blyanter som er morsomt for barn og passer til annen markedsføring.
Ingen resultater med disse søkekriteriene.

Blyanter med personlig trykk. Den perfekte markedsføring!

Blyanter med personlig trykk er kanskje ikke det første man tenkter på når det gjelder markedsføring. Men blyanter med logo er en meget effektiv måte å få markedsført det budskapet man ønsker.  Akkurat som mange bruker kulepenner, er også blyanter hyppig brukt. Blyanter med trykk og blyanter med logo er en  rimelig reklameartikkel, som passer godt til store reklamekampanjer. Og har man blyanter med personlig trykk, er det en reklameartikkel som har lang levetid og som alle har bruk for. Blyanter med trykk er en sikker vinner!

Ulike typer reklame blyanter hos IGO-POST

Vi kan gi et personlig preg til ulike typer blyanter. Enten det er ønskelig med ;  Blyanter i naturlig tre, lakkerte reklame blyanter eller fargeblyanter. Våre blyanter i tre har viskelær i den ene enden og spisses før levering.

Fra rimelige reklame blyanter, til luksus blyanter med trykk

Det anbefales alltid å ha et lager av våre rimelige blyanter med trykk, som passer perfekt til større reklame kampanjer. Og som tidligere nevnt,  blyanter med trykk gir reklameartiklene  et mer  personlig preg. I  IGO-POST sitt vareutvalg finnes også en solid kolleksjon av kulepenner, inkludert Prodir penner og Parker penner.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå