Filter

 • Farge
 • Pris (NOK)
  Fra
  Til

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • Minimumsantall
  Fra
  Til

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • Materiale
 • Type

Is skrapere med trykk

Den perfekte profileringsgaven hele vinteren. Isskraperen med logo ambefales. Med en liten investering har dere en konkret gave med deres logo og er synlige for deres kunder hele vinteren. en isskraper med trykk er en nødvendighet og har en selvskreven plass i alle biler.
Vis nummer
1 - 5 av 5 synlige varer
Ingen resultater med disse søkekriteriene.
Isskraper er bedømt etter en 8.9/10 av 53 kunder.

Trykte is skrapere for en effektiv markedsføring

Markedsføre i vintermånedene? Trykte is skrapere er uovervinnelige varer. Når den første frosten kommer blir is skrapere tatt frem fra hanskerommet. En is skraper er et unnværlig redskap for bileiere. For bedrifter i bilsektoren en trykt is skarper en smart giveaway. I tillegg er en is skraper med logo alltid satt stor pris på under handelsmesser.

Trykte is skrapere for å sende ut i posten

Vi tilbyr mange ulike is skrapere. En flat is skraper egner seg svært godt til å sende med posten. Det er to ulike grunner til dette. Posten vil føles litt annerledes og blir derfor garantert åpnet. Det er en i øynefallende reklame som blir sendt med posten. I tillegg kan du overraske mottakere med en praktisk is skraper med logo. Din målgruppe kan ikke unngå å se deg.

En varm markedsføring med trykte is skrapere

Hos IGO-POST vil du finne is skrapere i ulike priskategorier. IceGlove is skraperen er den mest populære is skraperen. Når du gir dine kunder en trykt is skraper som markedsføringsgave lar du de ikke stå ute å fryse. Hansken med et komfortabel fôr holder handen god og varm mens du fjerner is fra bilvinduene. Dette garanterer deg en vellykket markedsføring.

Vi bruker cookies
Les mer om cookies