Filter

 • Farge
 • Pris (NOK)
  Fra
  Til

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • Minimumsantall

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • TrustScore
 • Materiale

Målebånd med trykk

Leter du etter en bærekraftig gave? En gave som gjør deg synlig i flere år fremover? Et praktisk målebånd med deres logo er en garantert suksess. Kanskje gaven passer perfekt i deres industri, men man finner også målebånd i enhver husstand.
 • Rotary 5 meter målebånd

  Rotary 5 meter målebånd

  (0)
  Fra32,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Rotary 3 meter målebånd

  Rotary 3 meter målebånd

  (0)
  Fra23,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Troika Accurate 5 meterVaremerkelogo

  Troika Accurate 5 meter

  (0)
  Fra97,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Troika Accurate 8 meterVaremerkelogo

  Troika Accurate 8 meter

  (0)
  Fra185,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Universal 5 meter

  Universal 5 meter

  (0)
  Fra32,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Universal 3 meter

  Universal 3 meter

  (0)
  Fra22,00 kr per stk.
  Beregn pris
Ingen resultater med disse søkekriteriene.
Veldig bra Basert på 96 anmeldelser

Ønsker du verktøy som markedsføringsvarer? Bestill personaliserte målebånd

Merkede målebånd er ideelle varer å bruke til din markedsføring. Markedsførende verktøy varierer fra billige snekkerblyanter til verktøy fra kjente merker. Hva er de mest egnende markedsføringsvarene i denne kategorien? Naturligvis avhenger dette av målgruppen og anledningen. Derfor er personaliserte måleband en fin gave å gi bort på messer og utstillinger. Men dersom du ønsker å vise din takknemlighet til de beste kundene kan du vurdere Victorinox personaliserte lommekniver(see remark) med din logo.

Bestill personaliserte måleband og lag et kult budskap

Hvis du gir bort et verktøy som en gave så er det stor mulighet for av mottakeren er en mann. Selv om det å gi bort en gravert personalisert målebånd som en firmagave vil bli satt pris på av både menn og kvinner. For eksempel kan varer som merkede målebånd bli brukt av alle. Enten det innebærer å måle opp gardiner, eller sette opp en bokhylle, vil de markedsførende målebåndene gjøre jobben enklere. Markedsførende målebånd fremstår som svært populære firmagaver og blir satt pris på av alle.

Bestill personaliserte målebånd som målbare markedsføringsgaver

Du finner et stort utvalg av markedsførende målebånd for å sette trykk over i vårt sortiment. De merkede målebåndene er laget av herdet stål med automatisk stopp som en funksjon som bidrar til nøyaktighet. Markedsførende måleband blir ikke bare brukt i byggebransjen, men de er også viktige verktøy i hvert hjem. Det gjør markedsførende målebånd til høyt verdsatte markedsførende verktøy.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå