75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 30 kroner er gratis
0

Filter

Lys med trykk

Stearinlys skaper en koselig atmosfære hjemme. Overrask kundene deres med et duftlys med selskapets logo printet på.
Vis nummer
1 - 2 av 2 synlige varer
 • Pleasant duftsett

  Pleasant duftsett

  (0)
  • Fra: 30 stk.
  • Spar opp til 39%
  • Materiale glass
  Fra17,00 kr per stk.
  Se Produkt
 • CandleTin duftlys
  +

  CandleTin duftlys

  (0)
  • Fra: 50 stk.
  • Spar opp til 39%
  • Materiale metall
  Fra10,00 kr per stk.
  Se Produkt
Ingen resultater med disse søkekriteriene.
Enestående Basert på 112 anmeldelser

Ønsker du å gi bort et lys med din logo som en firmagave?

IGO tilbyr bokstavelig talt ikke lys med logo, men vi tilbyr flotte alternativer. Ved å kombinere lys sammen med lysholdere kan du lage et elegant lyssett og dermed en attraktiv firmagave. Du kan bruke et personalisert sett av lys for ulike markedsførings formål. Lys blir brukt til ulike settinger hos mange folk. Duftlysene med logo, personaliserte duftlyssett produsert med duft fra hjemmet og personaliserte lyssett er mer populært enn før.

Lys med logo og andre attraktive firmagaver

Ønsker du å gi bort lys med logo som en elegant bedriftsgave? Du kan oppgradere et personalisert lyssett med en kvalitetslighter. Du kan finne et bredt utvalg av lightere i vår Hjem & Velvære kategori: Fra praktiske engangslightere til luksuriøse lightere. I tillegg til personaliserte duftlys i holder eller et komplett sett av personaliserte lys med din logo så finnes det mange attraktive kopper eller krus som utstråler en følelse av varme i hjemmet.

Gaveinnpakninger for lys med logo

Personaliserte lys i vårt sortiment blir levert i innpakning. Vi trykker ikke lys med din logo, men gir innpakningen et vakkert klistremerke med trykket ditt i fullfarge. Dersom du velger personaliserte lys i en holder vil din logo bli trykt på lokket. På denne måten gir du en overraskende firmagave med et hyggelig sett av duftlys eller et personalisert lyssett. Så gå for et sett av attraktive lys trykt med ditt navn og logo for en hjertevarmende markedsføring preget av duft og farger.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå