75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 20 kroner er gratis
0
21 09 37 00 08:00 – 16:00Ring oss
September har blitt IGO Green! Sjekk ut vårt bærekraftige sortiment, og se hvordan vi med din hjelp vil plante 5.000 trær.

.


IGO GREEN: Plant 5.000 trær sammen med oss

August Fra 31. august til 4. oktober gjør vi i IGO Profil en ekstra innsats når det gjelder bærekraft. Her er opplegget: En gitt prosentandel av alle bestillinger kommer til å gå til å donere trær til verden. I tillegg “planter” alle bestillingene som legges inn i denne perioden minimum 1 tre, uavhengig av hvor stor bestillingen er.

Målet vårt er å donere 5000 trær uansett hva som skjer. Hvis det blir nødvendig betaler vi mellomlegget selv for å sikre at vi når målet vårt sammen.

Men med god hjelp fra kunder som deg, er vi ganske sikre på at vi ikke trenger å gjøre det.

LES MER OM: Miljøvennlige produkter | Leksikon over bærekraftige materialer | Bærekraftige bestselgereDet å velge bærekraftige produkter utgjør en forskjell

Bærekraftighet handler ikke bare om å sørge for at vi fremdeles har tilstrekkelige ressurser for å fortsette livet som vanlig de neste 10 årene. Det handler om å sørge for at barna dine har muligheten til å vokse opp i denne herlige verden akkurat som vi gjorde.

Slik det står i dag, med dagens retningslinjer, slipper vi ut for mye klimagasser globalt. Men vi er i gang med å redusere de fremtidige utslippene som bidrar til global oppvarming, i hvert fall ifølge Our World in Data – en organisasjon som foretar undersøkelser rundt de største utfordringene i verden.

Men alt dette er avhengig av at vi gjør vår del, både som enkeltindivider og virksomheter. Lettere sagt enn gjort. Vi ønsker å hjelpe deg et stykke på veien ved å vise deg noen bærekraftige alternativer av noen av de bestselgende produktene våre.


UK vs. US Co2 emissions


Er kundene dine og kundene deres igjen, bevisste på bærekraft?

Du lurer kanskje på hvor stort avtrykk dine egne valg setter på planeten, både som enkeltperson og i arbeidslivet? Saken er, bærekraft er en utfordring vi må håndtere sammen.

Ser du på nyhetene blir du konfrontert med avskoging, flom, forurensning og andre miljøkriser. Generasjonen med millennials er veldig oppmerksomme på avtrykket av egne valg, og mange av dem er nå i stillinger som beslutningstakere. Ved å være miljøvennlig når du bestiller reklameartikler og firmagaver, tar du et bærekraftig valg som vil reflektere positivt på ditt eget varemerke.

Hvert eneste lille steg hjelper. Tabellen nedenfor viser hvor langt vi har kommet allerede, den sammenligner de globale CO2-utslippene i Storbritannia per innbygger i forhold til USA. Per innbygger brukes for å sørge for at befolkningsstørrelsen ikke påvirker resultatene.

UK vs. US Co2 emissions


Et dypdykk i CO2-utslipp

Karbonavtrykket i Storbritannia per innbygger er på nåværende tidspunkt det laveste i verden. Det er fordi det er lagt ned en betydelig innsats, både av myndighetene, virksomheter og enkeltpersoner.

Men vi kan likevel gjøre det bedre. Her hos IGO Profil har vi faktisk forpliktet oss til å gjøre det bedre. Sammen med kundene skal vi plante 5000 trær, og her er grunnen til det: 


Vår forpliktelse til å bekjempe klimaendringer

Klimaendringer og reduksjon av karbonavtrykket kan bekjempes på mange måter. Det å plante trær er et av alternativene. Det er nemlig slik at trær lagrer karbondioksid (CO2) og frigjør oksygen tilbake til planeten. Et tre lagrer faktisk gjennomsnittlig ca. 21 kg CO2 i året. Setter du det i perspektiv når du har plantet 5000 trær, så bidrar vi til 110 000 kg CO2-lagring i året.

Det kan være litt vanskelig å forstå hvor mye plass disse trærne kommer til å ta, så vi skal sette det litt i kontekst. Ifølge de som forvalter skog rundt om i verden, kan du vanligvis plante 1600 trær på 10 mål. 10 mål tilsvarer 10 000 kvadratmeter. Vi skal plante minst 3 ganger så mange trær.

Med andre ord skal vi plante nok trær til å dekke ca. 30 000 kvadratmeter – og det skal vi gjøre med din hjelp.Trenger du mer informasjon eller hjelp?

Vi sitter klar til å hjelpe deg og tilbyr gratis rådgivning. Kontakt oss på telefon 21 09 37 00 eller send en mail til salg@igoprofil.no med dine kontaktopplysninger og spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg!

Du kan også tilmelde deg nyhetsbrevet vårt og få ukentlige oppdateringer om nye prdukter og gode tilbud. Tilmeld deg her.

Se hele vårt bærekraftige sortiment

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå