75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 100 kroner er gratis
0

GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER

Nedenfor følger en kort oversikt over det viktigste du bør vite fra våre generelle vilkår og betingelser. 

For å lese hele dokumentet klikk her. 

Hvem er vi

IGO Profil er del av Plato-gruppen, en internasjonal grossist med flere tiårs erfaring i profileringsartikkelindustrien og med datterselskaper i hele Europa. 

Plato Group AS
Kvernhusvegen 21, 2743 Harestua
Orgnisasjonsnummer 912 027 600
Tlf: 21 09 37 00
E-post: info@igoprofil.no
Hjemmeside: www.igoprofil.no

Enkel bestilling

Med eller uten trykk, det er virkelig lett å bestille profileringsartikler hos oss via e-post, telefon eller på nettet. Uansett hvordan du velger å bestille kan du alltid stole på en ting: Vi bekrefter hver ordre skriftlig. 

Kan du ikke bestemme deg for hvilke produkter du gjerne vil bestille? Ta en titt på produktinformasjonen på vår hjemmeside eller i vår katalog for å finne ut mer om sortimentet vårt, som vi stadig fornyer med trendy og overraskende produkter. Husk at vår produktinformasjon kan endres. Dersom du har spørsmål om vår produktinformasjon kan du bare ringe oss og vår kundeservice hjelper deg gjerne videre! 

Prøveforespørsler

En enkel måte å velge de beste profileringsartiklene til din bedrift er ved å først bestille en prøve. Du kan bare sende en online forespørsel om en prøve og du mottar prøven i løpet av et par hverdager. Hvis du er fornøyd med prøven og ønsker å fullføre bestillingen, sørger vi for at du mottar produktene så raskt som mulig!

Med hver prøve mottar du en faktura som vi trekker fra din endelige faktura når bestillingen er gjennomført. Dersom du bestemmer deg for å ikke fullføre bestillingen, ber vi deg kun om å betale fakturaen for prøven. Hvis du ønsker det, kan vi gjerne finne et flott alternativt produkt som passer bedre til deg.   

Klare og varige priser

Alle produktprisene på vår hjemmeside og i våre kataloger er eksklusiv merverdiavgift (mva) og i den oppgitte valutaen. Visse produkter kan kun leveres når det bestilles et minimum antall bestillinger som kan ses under produktdetaljer på vår hjemmeside. Vi holder disse minimum antall bestillinger så lave som mulig. 

Rask levering

Trenger du din levering til en spesifikk dato? Fortell oss om dette når du bestiller og vi gjør vårt beste for å levere bestillingen til denne datoen. Hvis det viser seg at levering til den forespurte datoen ikke kan la seg gjøre, informerer vi deg naturligvis om dette.

Tips: Noen ganger kan du ha det svært travelt ved bestilling av profileringsartikler. Ta det rolig, vi hjelper deg likevel! Produktene i vår “Rask bestillingsflyt”-kategori er din løsning for ekstra hurtige leveringer.

Praktisk betaling

Når du kjøper reklameartikler fra oss kjøper du på handlekonto, så du kan betale innenfor 30 dager etter fakturadato. Så enkelt er det. 

Personlig service 

Når du har gjennomført en bestilling blir vår kundeservice ditt kontaktpunkt, som sørger for at produksjon og levering foregår i henhold til dine ønsker. Foretrekker du å bestille via telefon eller e-post? Da er du i kontakt med vårt team gjennom hele bestillingsprosessen. Etter at du har lastet opp logoen din på hjemmesiden eller sendt den til oss via e-post, mottar du et digitalt trykk. Deretter ber vi deg om å kontrollere og bekrefte dette trykket. Vi trykker bare det avtrykket du har godkjent, derfor er det viktig at du kontrollerer trykket nøye. Retur av produkter med trykk er ikke mulig etter levering, med mindre annet er avtalt via e-post eller brev.

Hvis du ikke er fornøyd med sluttresultatet er vi heller ikke fornøyde! Informer oss gjerne via e-post eller brev dersom din levering ikke stemmer overens med din bestilling. Sammen finner vi en passende løsning. 

Hvis du ønsker å kansellere en gjennomført bestilling, ta vennligst kontakt med vår kundeservice via e-post eller brev. I slike tilfeller kan det hende vi ber deg om å kompensere for utgiftene forårsaket av kanselleringen. 

For å lese alle våre generelle vilkår og betingelser, vennligst klikk her. 

Dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt oss på

21 09 37 00
Alle hverdager fra 08:00 - 16:00

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå