75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 20 kroner er gratis
0

.

Påskegaver og påskeegg til ansatte og kunder

Visste du at 29% av alle medarbeidere forventer å få en gave til påske av arbeidsplassen sin? Det blir kun overgått av julegaven. Påsken er ofte en oversett anledning til å overraske de viktigste personene for din bedrift eller organisasjon. Sørg for å være en av de få som sikrer seg (nesten) udelt oppmerksomhet, det er en unik mulighet for å skape lojalitet.

Eggekartongen med 6 sjokoladeegg har vært bestselgeren de siste årene. Muligheten for 4 farget trykk på etiketten gjør at du enkelt kan gi den et flott og personlig design. kontakt oss for et personlig tilbud.

Påskegaver kommer i mange forskjellige varianter, og hos oss kan du velge mellom 3 forskjellige varianter:

  • Påskegodteri: Påskeegg, sjokolade og lakris fra bla. Summerbird
  • Påskegaver med trykk: Gaver med eksempelvis bagger, vannflasker eller powerbanks med logo
  • Påskegaver uten trykk: Designgaver fra kjente merker som bla. Georg Jensen, Lyngby, Kähler og Christian Blitz


Påskegodteri: Påskeegg, sjokolade og lakris fra bla. Summerbird

Det klassiske sjokoladeegget er den mest populære påskegaven. Vi tilbyr mange varianter, størrelser og prisgrupper bla. fra merket Summerbird. Visste du at på 1300 tallet var påskeegget en skatt man betalte til kirken? Over tid har det utviklet seg til påskeegget vi kjenner i dag, en hyggelig gave man gir til dem som betyr mye for en.

Vaktelegg

90 gr. Hver pose inneholder 9 stk. Velg mellom lakriskaramell, hasselnøtt med appelsin og mørk sjokolade.

Knallpris!
49,00 per stk.

4 egg

120 gr. Inneholder 4 ulike typer sjokoladeegg med mandel, lakris, karamell og marsipan.

Sterk pris!
89,00 pr. stk.

Påskefavoritter

260 gr. Inneholder 9 ulike typer sjokoladeegg med ren sjokolade, marsipan, lakris, karamell og marsipan.

Knallpris!
199,00 per stk.

Spring Collection

585 gr. Inneholder 9 forskjellige slags sjokoladeegg med mandler, lakris, karamell og marsipan.

Super pris!
299,00 per stk.


Påskegaver uten trykk: Designgaver fra kjente, Skandinaviske merkser som Georg Jensen, Lyngby, Kähler og Christian Bitz.

Skandinavisk design blir høyt verdsatt i landet vårt, og i år har vi valgt å fokusere på dansk design. Firmagaver med små designgjenstander er den perfekte påskegaven! De ansatte vil bli positivt overrasket og med garanti spre positiv merkevarekjennskap på vegne av arbeidsplassen til sitt personlige nettverk. Som butikk kan man også bruke små designgaver som gaver når kundene kjøper andre produkter. Det er effektiv og billig markedsføring som vil ha stor verdi hos kundene dine.

Bitz Skål i stentøy

Bitz Skål - Grønn/ Mørkeblå (Ø 12 cm) med 12 Belgiske fugleegg (130 gr.) Pakket i cellofanpose med sort sløyfe.

89,00 per stk.

Lyngby glasskål

2 sorte Lyngby skåler i glass med 4 Pralinegg og 4 marsipanegg. Pakket i cellofafn med gul sløyfe.

99,00 per stk.

Kähler Bonbonnière

12 Belgiske fugleegg (130 gr.) i flott skål fra det vekjente merket Kähler. Pakket i cellofanpose med gul sløyfe.

209,00 per stk.

Georg Jensen Cobra skål

18 cm metallegg i rustfritt stål. Med 7 marsipanegg (140 gr.)

399,00 per stk.


Gaver med trykk: Gaver som drikkeflasker, bagger eller powerbanks med logo

Flere og flere ansatte spør etter praktiske gaver de kan bruke i hverdagen. Vi har blitt mer bevisste på kjøp-og-kast-kulturen, og fler og fler tar avstand fra dette. Fra dialogen med kundene våre ser vi at spesielt sekker/ bagger og drikkeflaskermed logo er blant de produktene som satt mest pris på. Og glade ansatte som viser frem logoen fra jobben sin er de beste ambassadørene enhver bedrift kan få.

Kambukka® drikkeflaske

Bærekraftig, vakuumisolert 18/8 RFS-vannflaske fra merket Kambukka® • utmerket kvalitet • BPA-fri • holder drikker iskalde i opptil 21 timer • 3-i-1-kork med 2 drikkeposisjoner, bare trykk for å ta en rask slurk, åpne helt så du kan drikke uten å søle, like komfortabel å drikke fra som fra en kopp.

Fra 228,15 kr per stk.

Contigo Byron termoskrus

Termos med doble vegger i rustfritt stål: vakumisolert, utstyrt med et stort, non-slip gummigrep og tut med SNAPSEAL®-teknologi som gjør det enkelt å drikke(Trykk knappen opp med en hånd for å drikke, og trykk den med for å lukke koppen. 100% søle- og lekksikker). Nydelig termos med høyglans finish. Drikken holder seg varm i opp til 6 timer og kald i opp til 12 timer.

Fra 231,00 kr per stk.

Bobby ryggsekk

Tyverisikker ryggsekk laget av polyester i høy kvalitet. Med; skjulte glidelåser, gjemte lommer, slitesterkt materiale, innebygd USB-ladeinngang og reflekterende detaljer for sikkerhet i mørket. Lett, vannavvisende og støtsikker. Forede rom, som egner seg til en 15,6" laptop og tablets opp til 10". Registrert design®.

Fra 489,51 kr per stk.

Relay 20 000 mAh mobillader

Relay powerbank med 20000 mAh kapasitet har 3 USB-porter med maks effekt på 5 V / 2,1 A (effekt 1: 5 V / 1 A; effekt 2: 5 V / 1 A; effekt 3: 5 V / 2,1 A). Powerbanken kommer med et grad A 20000 mAh Litium-ion batteri og lommelykt. De 4 blå LED-indikatorene viser gjenværende batterikapasitet. Kommer med USB til mikro-USB ladekabel. Leveres i hvit Avenue gaveeske. ABS plast.

Fra 283,83 kr per stk.La oss sende et gratis og uforpliktende tilbud til deg også!

For å kunne gi deg best mulig service er det viktig at du tenker over formålet med produktene, budsjett og ikke minst deadline. Kontakt oss på 21 09 37 00 eller send en epost til salg@igoprofil.no med din kontaktinformasjon, så ringer en av oss til deg. Vi ser frem til å høre fra deg!

Se alle produkter her


Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå