Filter

 • Farge
 • Pris (NOK)
  Fra
  Til

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • Minimumsantall

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • TrustScore
 • Materiale
  • Mer
 • Type

Spill med trykk

Gi kundene dine en utfordring med litt hjernetrim eller et spill med deres logo påprintet. Alt fra dominobrikker til sjongleringsballer. Et billig spill fungerer alltid bra på messer eller andre arrangementer.
Ingen resultater med disse søkekriteriene.

Spill med logo er en leken firmagave

Vil du at dine kunder skal benytte deres fritid i omgivelser som konstant minner dem på din logo? Hos IGO-POST kan du velge fra et tallrikt utvalg av spill med trykk. Et brettspill av tre med trykk eller et reisespill med trykk er enkelt å ta med på ferier og forretningsreiser. Med et spill med trykk kan du fokusere direkte på din bedrift eller merkevare i avslappende omgivelser og uformelle atmosfærer.

Et spill med logo i ulike design

Utvalget av spill med trykk er ekstremt variert. Du kan velge ulike brettspill med trykk. Vi har Domino, Fire på rad og originale strøartikler som puslespill. Kortspill er også veldig populære og vi tilbyr kortspill med trykk på boksen i tillegg til kortene. På denne måten vil ditt navn og logo bli sett utallige ganger ved et kortspill med trykk.

Overrask dine kunder med et taktfullt steg: gi et spill med logo

Når du tenker på en bedriftsgave tenker du kanskje på en nøkkelring eller godteri. Et spill med trykk er nok ikke den første tanken som streifer deg. Å motta et brettspill med trykk blir opplevd som både en overraskelse og originalt. I tillegg til å være en vennlig gest vil du også oppnå at du gir et øyeblikk med ro. Kanskje du har en kampanje som passer perfekt med et av våre spill med trykk, sikt mot vinn-vinn situasjoner, planlegg strategien og ta kontrollen. Tenk krativt når du planlegger en markedsføringskampanje og fortsett med å vinne over dine kunder.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå