Filter

 • Farge
 • Pris (NOK)
  Fra
  Til

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • Minimumsantall

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • TrustScore
 • Materiale
 • Merke
 • Type

Sticky notes med trykk

Klistrelapper og kontor hører sammen. Er du nødt til å legge igjen en beskjed eller skrive ned en beskjed vil klistrelapper være veldig praktiske. Ha dem printet med deres logo, og bli lagt merke til av mottakeren.
Ingen resultater med disse søkekriteriene.

Ønsker du en garantert effektiv markedsføring? Få sticky notes trykt her!

Sticky notes er selvklebende notatlapper som kan klebe seg fast til nesten enhver overflate. De kan bli flyttet på like enkelt uten å etterlate noen spor av lim. Sticky notes med trykk er ideelle for raske notater og som påminnelser eller som effektiv hjelp til møter og idemyldringer. Det er bare å skrible ned noe på en sticky note også begynne å klebe det på noe! Sticky notes er populære notatblokker og ved å ha et trykk av ditt merke, logo eller bedriftsnavn kan sticky notes bli en effektiv markedsføringsvare.

Ulike typer sticky notes med trykk for en unik beskjed

Det finnes ulike typer av sticky notes med trykk. For eksempel, finnes det små sticky notes som kan bli brukt som bokmerker i bøker og store sticky notes som er nyttige for å skrive notater på. Orginale sticky notes med trykk av merket Post -it® er ekstremt populære. Disse sticky notes med trykk er tilgjengelige i ulike former, størrelser og farger. Ønsker du Post-it® sticky notes med trykk som ditt unike design? Alt er mulig. Vennligst ta kontakt med våre salgsassistenter.

Få trykk på sticky notes hos IGO-POST

Ønsker du å ha en rimelig markedsføring på handelsmesser og på åpne jobbdager? Få sticky notes trykt hos IGO-POST for en garantert suksess. Vi ordner sticky notes med et raskt og profesjonelt trykk. Ditt firmalogo, slagord eller merke blir trykt på hver side slik at ditt navn blir sett av kundene om og om igjen. I tillegg er sticky notes eller notatbøker med trykk ganske så billige. Gi dine kunder sticky notes med et trykk av din logo og firmadetaljer til å ta med hjem slik at dine kunder stadig blir minnet på deg.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå