Filter

 • Farge
 • Pris (NOK)
  Fra
  Til

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • Minimumsantall

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • TrustScore
 • Materiale
 • Klær
 • Merke

Skjorter med trykk

Bruker deres ansatte profesjonelle arbeidsklær? Vi har bluser og skjorter for både herre og dame. Med fint trykk eller broderi av deres logo vil de ansatte enkelt kjennes igjen av deres gjester og kunder. Nedenfor vil dere finne de forksjellige modellene i forksjellige farger.
Ingen resultater med disse søkekriteriene.

For en eksklusiv markedsføring, gå for skjorter med trykk!

Trykte skjorter og bluser er ideelle for de ansatte å bruke som arbeidstøy i bedriften. Med en høykvalitets skjorte med din bedrifts logo får du en pålitelig og praktisk markedsføringsvare. Når dine ansatte alle bruker de samme trykte skjortene får de et profesjonelt og uniformt utseende. I tillegg kan besøkende, kunder og gjester umiddelbart kjenne igjen de ansatte. Dette er enda en grunn til å få dine skjorter med logo.

Skjorter med trykk i mange ulike farger

Vi har et bredt utvalg av trykte skjorter i vårt sortiment, tilpassede skjorter til damer og skjorter til menn, langermede og kortermede alternativer tilgjengelig i mange ulike farger. Dersom du ikke kan finne en skjorte i den riktige fargen som passer din bedrifts identitet så vennligst ring vårt salgsteam for å diskutere mulighetene. Dette gjelder også t-skjorter, jakker og poloskjorter. Ser du etter skjorter med din logo? Vi tilbyr enda flere muligheter enn de som blir vist på vår nettside.

Skjorter med trykk eller broderi på våre skjorter

Våre trykte skjorter er laget av bomull og spandex som betyr at de er komfortable å ha på seg. Vi tilbyr skjorter med din logo, firmanavn eller slagord trykt på. Vi kan tilby ulike plasseringer for trykk, på brystet eller på baksiden av skjorten. Du kan også velge å få din logo eller firmanavn brodert på skjortene. Skjorter med broderi ser stilig og profesjonelt ut. I tillegg vises din logo tydelig over en lang tidsperiode.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå