Filter

 • Farge
 • Pris (NOK)
  Fra
  Til

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • Minimumsantall
  Fra
  Til

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • Materiale
 • Merke

Skjerf med trykk

Vinterreklame til en attraktiv pris. Finn skjerf i forksjellige typer stoff, da man kan velge mellom vevde eller fleceskjerf. Et skjerf med logo er en profileringsartikkel som holder kunden varm om vinteren, år etter år.
Vis nummer
1 - 5 av 5 synlige varer
Skjerf er bedømt etter en 8.9/10 av 52 kunder.

Trykte skjerf for en sesong-relatert markedsføring

Du kan finne passende markedsføringsvarer for hver sesong. Om sommeren markedsfører vi varer til stranden, om høsten og i vintersesongen tar vi vår kampanje utendørs med paraplyer, is skrapere eller komfortabel bekledning slik som jakker og vester. Ønsker du å organisere en vintermarkedsføring til en rimelig pris? Tenk så på å få trykk på fleeceskjerf med din logo. Fleeceskjerf er tilgjengelig i mange farger og kan brukes sammen med hverdagsklær så vel som forretningsantrekk.

Trykk på skjerf med ditt eget design

Ønsker du å dele ut skjerf som en vare? Hos IGO-POST kan du også for dette formålet få trykk på skjerf. Ønsker du å heie frem ditt idrettslag eller juble for din favoritt underholder? Dette er mulig ved å kombinere din egen logo på et vevd skjerf med ditt eget design. En absolutt hit blant markedsføringsvarer som garanterer suksess.

Trykte skjerf til å holde kundene varme

Et trykt skjerf kan enkelt bli kombinert med en fleecegenser eller fleecelue. Fleece kombilue, er en kombinert vare som kan brukes som skjerf og som lue. Dersom du får den med en iøynefallende farge er det en praktisk og varmt supplement til for eksempel sikkerhetsplagg som tar med din kampanje utendørs. Få fleeceskjerf med trykk som en årlig markedsføringsvare. En enkel investering for flere år med markedsføring.

Vi bruker cookies
Les mer om cookies