Filter

 • Farge
 • Pris (NOK)
  Fra
  Til

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • Minimumsantall

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • TrustScore
 • Materiale
  • Mer
 • Klær
 • Merke
 • Type

Capser med trykk

En caps med print er en perfekt profileringsartikkel. De kan brukes på eventer, idrettsarrangementer, sommerkampanjer, og mer. Velg deres favoritt fra vårt brede sortiment.
Ingen resultater med disse søkekriteriene.

Ønsker du én markedsføring? Trykte caps eller broderte caps er den perfekte løsningen

En trykt caps (eller baseball caps) er et utmerket valg som markedsføringsvare, ideell til ulike arrangementer og aktiviteter. Planlegger du en utstilling, bedriftsdag, skoletur eller  konkurrerende lagaktiviteter? IGO-POST tilbyr et bredt sortiment av fargende capser som passer perfekt med våre t-skjorter. Dette vil føre til at hvilket som helst team eller gruppe vil tiltrekke seg oppmerksomhet. IGO-POST tilbyr broderi på caps som et godt alternativ til trykte caps.

Broderte caps til alle aldre

Våre trykte caps har en justerbar borrelås, slik at de kan justeres til å passe til alle størrelser. En caps med trykk er egnet til alle aldre. En caps kan bæres som et moteuttrykk eller til praktiske formål. Trykk din logo eller firmanavn på en caps og umiddelbart forvandles capsen til en iøynefallende markedsføringsvare. Din logo kan bli gjort enda mer fremtredende ved å velge broderi til capsen. Fordelene med broderi er at det ikke famler eller sliter, det er et slitesterkt og svært kostnadseffektivt.

Ønsker du å bli sett? Ta på deg broderte caps!

Det å ha på seg en caps ser ikke bare godt ut, men kan også være svært praktisk. Caps holder solen bort fra dine øyne og IGO-POST tilbyr også capser for å holde deg trygg med reflekterende striper som holder deg synlig i mørket. Trykte caps kan godt bli kombinert med sikkerhetsplagg og produkter relatert til helse og sikkerhet. Velg caps med broderi for en stilig og langvarig markedsføring!

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå