75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
Egen Trykkeri
Den største i Europa
600 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
21 09 37 00 Man.-Fre. 8:00-16:00
Vi er klare til å hjelpe deg!
  • Seed paper sticky notes Seed paper sticky notes 250 2.120,00 kr
    Multibook notatbok Multibook notatbok 250 4.180,00 kr
    Charon hettegenser for herre Charon hettegenser for herre 3 914,64 kr
  • Fraktpriser299,00 kr

    Totalt eksl. MVA 7.513,64 kr

    Totalt inkl. MVA 9.018,30 kr

Du har 3 produkt(er) i handlekurven. Ikke glem disse!

Bærekraft blir stadig viktigere, særlig i næringslivet. Av den grunn mener vi at det er viktig å gi våre kunder omfattende informasjon om produktene våre, særlig med tanke på de bærekraftige materialene som produktene er laget av. Vi fortsetter å oppdatere og supplere sortimentet vårt med nye og unike bærekraftige materialer. Utvalget inneholder nå mer enn 3000 artikler. Vi står klare til å hjelpe bedrifter med å ta bærekraftige valg når de skal markedsføre bedriften eller budskapet sitt.

 

Vårt sortiment omfatter produkter laget av:

Bioplast (biologisk fremstilt polyetylen)
Bioplast er en type plast som produseres av fornybare plantekilder, for eksempel sukkerrør. Bruk av bioplast reduserer avhengigheten av fossilt brensel og reduserer klimagassutslippene. Det er et bærekraftig alternativ til tradisjonell plast og bidrar til en sirkulær økonomi.

Hvetehalm
Hvetehalm er et avfallsprodukt fra landbruksindustrien som er til overs etter innhøsting av hvete. Det kan brukes som et bærekraftig råmateriale til produksjon av papir, papp, byggematerialer og biodrivstoff. Bruk av hvetehalm minimerer avfall og optimaliserer naturressursene, noe som gjør det til et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle materialer.

Jute
Jute er en vegetabilsk fiber som utvinnes fra barken på juteplanter. Det er en fornybar og biologisk nedbrytbar fiber som brukes til et bredt spekter av produkter, inkludert poser, tekstiler og emballasje. Jute vokser raskt og krever lite vann og kjemikalier under dyrkingen, noe som gjør det til et bærekraftig materiale med lav miljøpåvirkning.

Kaffegrut
Kaffegrut, også kjent som kaffemasse, er et restprodukt fra kaffebrygging. Det kan brukes som et bærekraftig råstoff for kompostering, jordforbedring og til og med til produksjon av biologisk nedbrytbar emballasje. Gjenbruk av kaffegrut reduserer avfallsmengden og fremmer en sirkulær økonomi.

Kork
Kork er et naturlig materiale som utvinnes fra barken på korkeik. Høsting av kork er en bærekraftig prosess som ikke skader treet og gir korkeiken mulighet til å regenerere seg selv. Kork er lett, vannavstøtende og isolerende, noe som gjør det egnet til en rekke bruksområder, herunder gulv, veggbelegg og klesplagg.

Kraftpapir
Kraftpapir er et sterkt og slitesterkt papir laget av tremasse med høyt fiberinnhold. Det brukes ofte til emballasje på grunn av dets styrke og allsidighet. Kraftpapir kan resirkuleres og er biologisk nedbrytbart, noe som gjør det til et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle emballasjematerialer.

Resirkulert ABS (akrylnitril-butadien-styren):
Resirkulert ABS fremstilles ved å resirkulere brukte ABS-produkter. Bruk av resirkulert ABS reduserer behovet for ny plast og minimerer avfallsmengden. Det fremmer et lukket kretsløp og reduserer presset på naturressursene og miljøet.

Resirkulert aluminium
Resirkulert aluminium produseres ved å smelte ned brukte aluminiumprodukter, som bokser og skrapmetall, og omdanne dem til nye produkter. Denne prosessen krever betydelig mindre energi enn produksjon av primæraluminium, noe som fører til lavere klimagassutslipper og færre gruveaktiviteter. Bruken av resirkulert aluminium bidrar til å bevare naturressursene og redusere avfallsmengden.

Resirkulert bomull
Resirkulert bomull kommer fra før- og etterforbruksavfall og resirkulerte bomullsklær. Produksjonen av resirkulert bomull krever mindre vann og kjemikalier enn produksjon av ny bomull, noe som resulterer i en lavere miljøpåvirkning. Bruk av resirkulert bomull reduserer avfallsmengden og optimaliserer bruken av naturressurser.

Resirkulert filt
Resirkulert filt fremstilles ved å resirkulere brukte tekstilmaterialer, som ull og syntetiske fibre, og omdanne dem til nye filtmaterialer. Bruken av resirkulert filt reduserer behovet for nye tekstiler og minimerer mengden tekstilavfall. Det bidrar til å redusere miljøpåvirkningen fra tekstilindustrien og fremmer bærekraft.

Resirkulert glass
Resirkulert glass fremstilles ved å smelte brukte glassgjenstander for så å lage nye glassprodukter. Bruk av resirkulert glass reduserer behovet for nytt glass og sparer energi som ellers ville gått med til utvinning og bearbeiding av råvarer. I tillegg reduserer resirkulert glass mengden avfall som havner på søppelfyllinger, noe som gjør det til et bærekraftig alternativ til nytt glass.

Resirkulert kartong
Resirkulert kartong lages av gammel kartong som samles inn, rengjøres og bearbeides til nye kartongprodukter. Bruk av resirkulert kartong reduserer behovet for nytt trevirke og beskytter skogene. Det bidrar til å redusere avskoging og avfall, noe som gjør det til et miljøvennlig materiale for emballasje og andre bruksområder.

Resirkulert papir
Resirkulert papir er laget av papir- og pappavfall som samles inn, rengjøres og bearbeides til nye papirprodukter. Bruk av resirkulert papir reduserer behovet for nytt trevirke, sparer energi og reduserer klimagassutslipper knyttet til produksjon av nytt papir. Det bidrar til bevaring av skog og økosystemer og reduserer avfallsmengden.

Resirkulert plast
Resirkulert plast er laget av brukte plastprodukter som samles inn, sorteres, rengjøres og bearbeides til nye plastprodukter. Bruk av resirkulert plast reduserer behovet for ny plast og minimerer plastavfallets belastning på miljøet. Det bidrar til å redusere plastforurensning og fremmer en sirkulær økonomi.

Resirkulert polyester
Resirkulert polyester er laget av resirkulerte plastflasker og annet plastavfall. Bruk av resirkulert polyester reduserer behovet for ny polyester og omdanner plastavfall til verdifulle råvarer. Det bidrar til å redusere plastforurensning og bevare naturressursene.

Resirkulert polypropylen
Resirkulert polypropylen fremstilles ved å resirkulere brukte polypropylenprodukter og bearbeide dem til nye polypropylenmaterialer. Bruk av resirkulert polypropylen reduserer behovet for ny polypropylen og minimerer miljøbelastningen fra plastavfall. Det bidrar til å redusere plastforurensning og fremmer en sirkulær økonomi.

Resirkulert rustfritt stål
Resirkulert rustfritt stål produseres ved å smelte ned brukte rustfrie stålprodukter og omdanne dem til nye rustfrie stålmaterialer. Bruk av resirkulert rustfritt stål reduserer behovet for nytt stål og sparer energi og naturressurser. Det bidrar til å redusere avfallsmengden og bevare naturressursene.

Resirkulert skinn
Resirkulert skinn fremstilles av rester og skjæreavfall fra produksjonsprosesser i skinn- og lærindustrien og bearbeides deretter til nye skinnmaterialer. Bruk av resirkulert skinn reduserer avfall og behovet for nytt skinn, noe som reduserer belastningen på dyr og miljø.

RPET (resirkulert polyetylentereftalat)
RPET fremstilles ved å resirkulere plastflasker og annet plastavfall og omdanne det til nye polyesterfibre. Bruken av RPET reduserer behovet for ny polyester og minimerer miljøpåvirkningen fra plastavfall. Det bidrar til å redusere plastforurensning og fremmer en sirkulær økonomi.

RPET-Polyester
RPET-polyester er laget av resirkulerte polyesterfibre, for eksempel fra resirkulerte plastflasker. Bruken av RPET-polyester reduserer behovet for ny polyester og minimerer miljøpåvirkningen fra plastavfall. Det bidrar til å redusere plastforurensning og bevare naturressursene.

Steinpapir
Steinpapir er et bærekraftig alternativ til tradisjonelt papir som er laget av kalsiumkarbonat, et naturlig mineral som utvinnes i steinbrudd, og en liten mengde giftfri harpiks. Produksjonsprosessen for steinpapir krever verken vann eller blekemiddel, noe som resulterer i et lavere energiforbruk og en lavere miljøpåvirkning. Det er vannavstøtende og rivefast, noe som gjør det egnet til en rekke bruksområder.

Tre
Tre er et naturlig materiale som, når det høstes på en ansvarlig måte, regnes som et bærekraftig materiale. Det er fornybart og kan høstes fra godt forvaltede skoger. Enda et viktig poeng: Det kan resirkuleres eller brytes ned biologisk etter endt bruk.

Trefritt papir
Fordi det er viktig at tømmer kun høstes på en ansvarlig måte fra godt forvaltede skoger, har vi funnet en god løsning: Trefritt papir. Det er laget av cellulosefibre fra materialer som bomull og bambus i stedet for tremasse. Bruk av trefritt papir reduserer belastningen på skogene og reduserer unødvendig avskoging. Tenk på det som en god erstatning når det ikke er behov for tre, og tremassen kan skiftes ut.

Økologisk bomull
Økologisk bomull dyrkes uten bruk av syntetiske plantevernmidler og kunstgjødsel. Dette gir lavere miljøpåvirkning og sunnere arbeidsforhold for bomullsbøndene. Bruk av økologisk bomull bidrar til å redusere eksponeringen for skadelige kjemikalier og fremmer bærekraftige landbruksmetoder.

Økologisk papir
Økologisk papir er laget av materialer som er dyrket og bearbeidet uten bruk av syntetiske kjemikalier som sprøytemidler og kunstgjødsel. Bruk av økologisk papir reduserer miljøpåvirkningen fra papirproduksjonen og fremmer bærekraftige landbruksmetoder. Resultatet er papirprodukter som er mindre skadelige for mennesker og miljø.


Trenger du mer informasjon eller hjelp?

Vi sitter klar til å hjelpe deg og tilbyr gratis rådgivning. Kontakt oss på telefon 21 09 37 00 eller send en mail til salg@igoprofil.no med dine kontaktopplysninger og spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg!

Du kan også tilmelde deg nyhetsbrevet vårt og få ukentlige oppdateringer om nye prdukter og gode tilbud. Tilmeld deg her.

Se hele vårt bærekraftige sortiment

Informasjon om informasjonskapsler (cookies)

IGO Profil bruker første- og tredjepartscookies for å optimere din handleopplevelse. Standardcookies er obligatoriske og sørger for nødvendige funksjoner på nettsiden.

Du kan velge å akseptere eller avvise personlige cookies. Når du aksepterer cookies, kan IGO Profil og tredjepartspartnere vise deg personlig tilpasset innhold basert på din internettatferd. Vil du vite mer? Les vår cookie policy her.
Jeg aksepterer