75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 30 kroner er gratis
0

Ordreinformasjon – kort og presist


Ønsker du å bestille firmagaver eller markedsføringsvarer med trykk? Hva trenger du å vite?
Vi setter den viktigste informasjonen først. Ønsker du mer informasjon, klikk vennligst på koblingen eller kontakt oss.

Produktinformasjon
I våre kataloger, brosjyrer og på vår nettside finner du en kort varebeskrivelse og relevant produksjonsinformasjon for hver vare. Prisene er også oppført per vare. For spesiallagde varer, broderier eller spesialpriser, vennligst kontakt oss.

Bestillingsmetode
Med eller uten trykk, det er enkelt å bestille dine gaver over e-post, internett eller telefon.

Tilby digitale filer
Dersom du legger inn en bestilling inkludert trykk av firmalogoen din, en tekst eller bilde, foretrekker vi å motta en digitalfil laget med enten illustrator.eps eller illustrator.ai. Dersom det ikke er mulig så vil vi så klart finne en løsning sammen.

Du kan sende inn din ordre med ditt verk til info@igoprofil.no eller per post til din kontoadministratør. Dersom dette ikke er mulig, vennligst kontakt oss.

Hva er grafisk akseptabelt?
• Digital fil
• Skarp svart og hvitt eksempel
• Profesjonelt trykt brevhode (ikke en kopi eller et klistremerke) med din logo og/eller spesiell skrifttype (uten skygge)

Farger og skriftstyper
For å bestille med bare tekst, vennligst bestill en standard skriftstype ved å angi den tilsvarende skriften fra skrifttypetabellen i bestillingsprosessen. Vennligst også bestill din ønskede trykkfarge. Dersom du velger en farge som er annerledes enn standarden, vennligst oppgi din foretrukne PMS farge (for en digital standard, gå til igoprofil.no/pms) så vil vi tilpasse fargen til den nærmeste fargen som mulig.

Dersom du ikke spesifiserer en ønsket skrifttype eller farge så vil vi lage et passende grafisk utvalg til deg av standard bokstavtyper og standard farger. Vi skal alltid trykke din tekst/logo på de beste områdene og størrelse slik at du alltid vil få og gi den beste ‘Experience of Giving!’

IGOPOST:/Customer Service/Orderinfo/Font_colour_NO.jpg

Bestillingsbekreftelse
Du vil motta en bestillingsbekreftelse innen 24 timer etter å ha lagt inn din bestilling. Vær vennlig og sjekk din bestillingsbekreftelse godt og kontakt oss dersom du finner noen feil.

Hva er oppstartsgebyr?
Dette er kostnader som blir brukt til settemaskin, lage trykkplatene og justere maskinen. Trykk og oppstartsgebyr blir belastet per farge/trykkeområde for hvert produkt med mindre annet er angitt.

Minimumsordre
For hvert produkt er minste bestillingsantall det laveste kvantum i den relevante pristabellen.

Vilkår og betingelser for levering
Vi vil mer enn gjerne sende deg våre generelle vilkår og betingelser for salg og levering. Du kan også laste de ned her.

Angitte priser inkluderer pakking, men er ekskludert MVA og fraktkostnader. Standard betaling er innenfor 30 dager. Vi kan ikke ta noe ansvar for eventuelle modell – og prisforandringer, avvik i farger, tilsynelatende trykkfeil og juridiske avgifter.

Levert for mye eller for lite
Til tross for våre forsiktige fremgangsmåter kan det hende at det av og til blir levert for mye eller for lite. Dette er alltid begrenset opp mot 4%

Leveringstider
Alle leveringstider avhenger av det forhåndsviste digitale trykket og frakttiden fra våre europeiske distribusjonssentre. Den gjennomsnittlige frakttiden for standardpakker er 1-2 dager arbeidsdager og paller 3-4 arbeidsdager.

Bestillinger uten trykk og prøveforespørsler bestilt før 00.00 blir fraktet samme dag.

Ønsker du å motta trykte varer veldig raskt?

Vår Express Service hjelper deg. Produkter blir trykt og klar til frakt innen 48 timer. Les alt om alle muligheter og betingelser.

Fraktkostnader
Fraktkostnader er basert på volumet og vekten til forsendelsen. Dersom du ønsker en indikasjon på fraktkostnadene, vær vennlig å spør etter et tilbud. Fraktkostnadene vil bli vist på tilbudet. Generell informasjon om fraktkostnadene kan bli funnet her.

Har du noen spørsmål?
Vær vennligst å kontakt oss. Vi vil gjerne hjelpe deg.
E-post: info@igoprofil.no
Tlf: 21 09 37 00

Dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt oss på

21 09 37 00
Alle hverdager fra 08:00 - 16:00

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå