75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 30 kroner er gratis
0

LOGOVIEW – En forhåndsvisning av din logo på markedsføringsgaver


Vil du at din logo skal være øyeblikkelig synlig på firmagaver og markedsføringsvarer? Den unike 'LOGOVIEW' gjør det mulig!
Ønsker du å markedsføre ditt firma, få dine produkter i søkelyset eller få oppmerksomhet til et arrangement? Den som ønsker å styrke sin merkevare er rådet til å vise frem markedsføringsvarer i en kampanje. En firmagave eller markedsføringsvare blir enda mer vellykket med et trykk av ditt firmas logo. En måte å gi dine relasjoner et varig inntrykk.

Et eksempel på resultatet – en gave med trykk – gjør det enklere å velge
Firmagaver og markedsføringsvarer blir brukt ofte over lengre tid. Ditt budskap vil bli vist og sett over lengre tid. Det er derfor viktig at trykket passer godt til den valgte markedsføringsvaren. Det er fint for deg å få et bilde av varen med ditt trykk, en forhåndsvisning av det ferdige resultatet.
• Passer fargene til din logo med den valgte varen?
• Er teksten til ditt slagord eller din firmainformasjon enkel å lese?
• Er ditt trykk mer slående med et fargetrykk?

Ved å bruke LOGOVIEW verktøy blir det enklere å velge

Hvordan fungerer LOGOVIEW?
Det er veldig enkelt. Klikk på LOGOVIEW knappen. Last opp den foretrukne firmalogoen. Du kan få en forhåndsvisning av hvordan logoen blir presentert på den valgte varen. Dette vil gi deg en idé på samspillet mellom varen og logen og du kan se om den passer til resultatet som du ønsker.

Holder du på å gjøre et kjøp? Du vil alltid motta et digitalt trykk
Så klart er dette kun et eksempel. Dersom du plasserer en bestilling mottar du alltid et digitalt trykk, produsert av våre grafikere. Du får se ditt trykk i riktig størrelse på dine bestilte varer. Etter din godkjennelse av det digitale trykket vil bestillingen bli produsert.

Gjør det enklere å velge og velg derfor LOGOVIEW i dag!

Har du noen spørsmål?
Vær vennligst å kontakt oss. Vi vil gjerne hjelpe deg.
E-post: info@igoprofil.no
Tlf: 21 09 37 00

Dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt oss på

21 09 37 00
Alle hverdager fra 08:00 - 16:00

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå