75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 30 kroner er gratis
0

Tilby digitale filer

Dersom du legger innen bestilling inkludert trykk av firmalogoen din, en tekst eller bilde, foretrekker vi å motta en digitalfil laget med enten illustrator.eps eller illustrator.ai. Dersom det ikke er mulig så vil vi så klart finne en løsning sammen. Du kan sende inn din ordre med ditt verk til info@igoprofil.no eller per post til din kontoadministratør. Dersom dette ikke er mulig, vennligst kontakt oss.

Hva er grafisk akseptabelt?
• Digital fil
• Skarp svart og hvitt eksempel
• Profesjonelt trykt brevhode (ikke en kopi eller et klistremerke) med din logo og/eller spesiell skrifttype (uten skygge)

Farger og skriftstyper
For å bestille med bare tekst, vennligst bestill en standard skriftstype ved å angi den tilsvarende skriften fra skrifttypetabellen i bestillingsprosessen. Vennligst også bestill din ønskede trykkfarge.

Dersom du velger en farge som er annerledes enn standarden, vennligst oppgi din foretrukne PMS farge (for en digital standard, gå til igopost.no/pms) så vil vi tilpasse fargen til den nærmeste fargen som mulig. Dersom du ikke spesifiserer en ønsket skrifttype eller farge så vil vi lage et passende grafisk utvalg til deg av standard bokstavtyper og standard farger. Vi skal alltid trykke din tekst/logo på de beste områdene og størrelse slik at du alltid vil få og gi den beste ‘Experience of Giving!’

Dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt oss på

21 09 37 00
Alle hverdager fra 08:00 - 16:00

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå