Lommebøker med trykk

Glimrende Basert på 100 anmeldelser

Trykk på lommebøker for flere år med markedsføring

I IGO-POSTs sortiment finner du ulike typer lommebøker som kan bli brukt til ulike anledninger. Lommebøker for mynter og sedler, lommebøker for dokumenter og førerkort, lommebøker for å lagre kredittkort og bankkort og lommebøker som personlige planleggere. Hvis du velger å ha trykk på lommebøker som en bedriftsgave velger du en holdbar markedsføring. Ved å ha en lommebok med trykk på vil du bli sett av dine kunder i mange år.

Lommebøker med logo: En perfekt kombinasjon med en lommedagbok

Almanakker og lommealmanakker er alltid populære markedsføringsgaver. Trykk din logo eller firmanavn på almanakkene som vil promotere ditt firma 365 dager i året. Vi tilbyr også vakre almanakker (også laget av lær) som noen av våre lommealmanakker og personlige planleggere. Få lommebøker trykt med din logo, ditt bedriftsnavn eller navn på mottakeren og lommeboken vil garantere deg år med markedsføring.

 Spar årlige utskriftskostnader med lommebøker til almanakker

Når du gir en fin lommebok med trykk på og en matchende almanakk sparer du trykkostnader. Lommeboken kan bli trykt bare en gang og bli brukt i mange år. Du kan gi dine kunder en almanakk hvert år uten at du trenger å trykke din logo eller navn på nytt. Det sparer deg trykkostnader. Hvert år kan dine kunder regne med å få en ny dagbok og hvis du har et personlig navn trykt på lommeboken så kan din almanakk med lommebok blir dine kunders favoritt!

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå