Værstasjoner med trykk

Været er et vanlig samtalemne, og lenker derfor dette som en profileringsartikkel til dine kunder. værstasjonene i vårt sortiment viser ikke bare temperaturen og lufttrykket, men inkluderer også klokke- og alarmfunksjon. Ved å gi en printet værstasjon vil logoen din få daglig oppmerksomhet.
Glimrende Basert på 99 anmeldelser

Trykte værstasjoner for daglig markedsføring

Været er alltid et samtaletema. Uansett om det er sommer eller vinter så liker vi å vite hva vi kan forvente oss. På den måten kan vi planlegge vår reise eller vår tidsplan. Dine kunder tenker på samme måte. Kommer det til å regne, skal de ta hensyn til glatte veier eller er det tid for å ta på seg solbrillene? Trykte værstasjoner lar kundene dine få vite det. En værstasjon med logo er en fin gave å motta og en fin gave å gi bort.

Trykte værstasjoner for en langvarig markedsføring

En værstasjon får oppmerksomhet hver eneste dag. Våre værstasjoner med logo har ulike funksjoner. Den digitale skjermen viser ikke bare værmeldingen, men også dato, tid og temperatur. I tillegg har de fleste værstasjonene med logo en alarm. En værstasjon med din logo som står på ditt kontor eller i stuen din vil definitivt bli sett på hver dag. Dette betyr at din logo blir vist frem daglig.

Få værstasjoner med trykk til dine forretningskontakter

Trykte værstasjoner er tilgjengelige til ulike priser. Folk blir alltid glad for å motta dem og de passer dermed godt som firmagaver til menn som til kvinner. Med en trykt værstasjon gir du en gave som kan bli brukt daglig og dette er noe dine kunder setter pris på. En trykt værstasjon er alltid den perfekte gaven. Ønsker du en annerledes gave med ditt navn eller merkevare som vil bli sett flere ganger i løpet av en dag? Sjekk ut vårt sortiment av klokker og skrivebords- og veggklokker.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå