Klokker med trykk

Vi har alle dårlig tid, og tid er penger. Overrask dine kunder eller andre relasjoner med en vakker veggklokke med trykk. Med en enkel investering vil man skape mange stunder med kontakt, og deres budskap, logo eller selskaps navn vil bli sett, hver gang kunden lurer på hva uret viser.
Veldig bra Basert på 99 anmeldelser

Tiden er inne for en klokke med trykk

Tid er en viktig faktor i livet vårt. Alt handler om tid fordi tid er penger. Det er derfor tiden er synlig over alt, og det er derfor den spiller en så stor rolle i alt vi foretar oss. Folk ser i gjennomsnitt på store klokker eller klokk r på armen tolv ganger om dagen. Dette er en stor grunn til å gi en klokke med logo som firmagave. Få klokker med logo trykket med din logo og du vil med sikkerhet vite at et hvert øyekast på din klokke med trykk er et kontaktøyeblikk. Jo flere kontaktøyeblikk, dess mer velkjent blir din logo for kunden.

En klokke med logo: et daglig blikkfang

En klokke med logo til skrivebordet er et svært utbredt produkt. En klokke med trykk til skrivebordet har ofte et digitalt skjermbilde som utover å vise tiden også viser datoen. Klokker med trykk kan kombineres med en billedramme, skrivebordsskjerm eller værstasjon. På denne måten blir det et multifunksjonelt produkt. Det kan nok svare seg å trykke en klokke med trykk til en bred målgruppe. Det er unødvendig å si at om du trykker en klokke med trykk vil din reklame motta mer enn den gjennomsnittlige oppmerksomhet.

En klokke med logo er en munter gave til mottakeren

Hvis du ønsker å gi et tidsrelatert produkt som for eksempel en klokke med trykk til skrivebordet er en klokke med trykk til skrivebordet, en klokke med trykk til veggen eller en klokke med trykk til armen kan vi trykke klokkene med din logo. Disse produktene kan også trykkes med et flott slagord som relaterer til din tid: 'tid til kunder - fritid - tid er penger- ta din tid- vinn tid'. Vi tilbyr et attraktivt utvalg av klokker med trykk. Vi har alt fra klokker med trykk som har verdenstid til miljøvennlige klokker med trykk. Når du gir en klokke med logo gir du et perfekt blikkfang.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå