Filter

 • Pris (NOK)
  Fra
  Til

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • Minimumsantall

  Beløpet på venstre side må alltid være mindre enn beløpet til høyre.

 • TrustScore

ted

 • PepperMill Gift Set-Thank you

  PepperMill Gift Set-Thank you

  (0)
  Fra129,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • MaxiStar Gift Set-Thank you

  MaxiStar Gift Set-Thank you

  (0)
  Fra129,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Contigo Cortland Gift Set-Thank you

  Contigo Cortland Gift Set-Thank you

  (0)
  Fra199,00 kr per stk.
  Beregn pris
Ingen resultater med disse søkekriteriene.
Bra Basert på 82 anmeldelser

Trykk på vesker til forskjellige anledninger

Vil du benytte deg av praktiske og funksjonelle firmagaver eller markedsføringsprodukter? En veske med din logo på er en flott gave. Veskene kommer i alle fasonger og i flere prisklasser. Alle har til felles at de kan produseres med iøyenfallende trykk. Ditt navn eller logo vil alltid bli sett. Sponser du en lokal sportsklubb? Vil du rette oppmerksomheten til kjøpere mot ditt merke, eller vil du distribuere informasjon på messer? Hos IGO-POST vil du finne passende vesker med print til alle anledninger.

Variert utvalg av påtrykte reisevesker

Uansett hvilken ferie din kunde velger er en påtrykket reisebag alltid praktisk. Dette gjør den til en ideell firmagave som kan gis til dine kunder eller forretningsrelasjoner. Benytt deg av økningen av storbyferier eller korte forretningsreiser. En påtrykket koffert som triller ved siden av din kunde gjennom flyplassen, som blir sett av drosjesjåføren, andre reisende og hotellpersonalet er optimal promotering som enkelt kan kombineres med billige reiseprodukter og strøartikler.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå