75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 30 kroner er gratis
0

En vinkjøler er en praktisk firmagave. Ønsker du å overraske din kunde med en klassisk vinkjøler eller ønsker du å kombinere en vinkjøler med en flaske vin? Sjekk ut våre vinkjølere her.

 • CoolSteel vinkjølerBeste Pris

  CoolSteel vinkjøler

  (0)
  • Fra: 6 stk.
  • Spar opp til 39%
  • Materiale rustfritt stål
  Fra144,52 kr per stk.
  Se Produkt

En vinkjøler med navn som en personlig gave

Ønsker du å overraske din kunde med en flott gave for å gi et godt inntrykk? Med en fin vinkjøler kan du absolutt gi et slikt inntrykk. CoolSteel vinkjøler er laget av elegant rustfritt stål og vil raskt tjene sin fortjente plass på bordet. Få en vinkjøler inngravert med din kundes navn. En vinkjøler med navn blir en personlig gave.


Gi noen en vinflaske i en vinkjøler med logo

Ønsker du å takke en businesskontakt ved å gi de en flaske vin? Det er en god ide! En enda bedre måte å gi gaven på er å plassere vinen i vinkjøleren med logo. Denne rimelige vinkjøleren vil være iøyefallende på grunn av den fargede kjøleren. I tillegg er det et morsomt alternativ til en kjølebag. På denne måten blir plutselig vinflasken med vinkjøleren med trykk en gave som ikke vil gå ubemerket.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå