75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 20 kroner er gratis
0

Husket for noe unikt

Hos IGO Profil kan vi gjøre mye mer enn bare reklameartikler, firmagaver og profilklær med trykk til markedets beste priser. Visste du for eksempel at vi også løser kompliserte og skreddersydde løsninger for kundene våre? På denne siden vil vi gi deg en oversikt over noen av alternativene dine som inkluderer alt fra spesialprodukter i øst og emballasje av godteposer til eksklusive firmagaver fra Hugo Boss.

Målet vårt er å levere et som får deg til å huske på akkurat det som er viktig for deg. Enten det er kontorrekvisita for intern bruk, poloskjorter eller t-skjorter for produktlansering, vil du ha tilgang til vår ekspertise innen rådgivning, produksjon og design av varer.


Forbedre effektiviteten til andre medier med opptil 44% når du legger til salgsfremmende gaver i kampanjene dine.Vi har skapt suksesser siden 1945

Som Norges antagelig eneste distributør har vi vårt eget trykkeri- og distribusjonssenter i Europa, som gjør at vi kan levere mye mer enn bare standardjobber. Vi er en del av Plato Group, en av Europas største organisasjoner innen reklame, firmagaver og profilklær.

Totalt har vi 26.000 m2, som tilsvarer 8 fotballbaner! Det gir oss unike muligheter til å oppfylle alle dine ønsker.Med kontorer over hele Europa og et omfattende nettverk av globale partnere, er ingen oppgave for stor eller liten. Vi har hjulpet våre kunder med å skape uforglemmelig markedsføring siden 1945. Skal din case være vår neste felles suksess? Bli med oss på vårt trykkeri og distribusjonssenter i videoen på denne siden.

Kun fantasien setter grenser


Design ditt eget produkt

Hvis ditt drømmeprodukt ikke allerede er i vårt sortiment, finner vi det for deg. Med vårt omfattende nettverk av globale leverandører kan vi levere eller produsere selv de mest avanserte kravene.

Kontakt oss


Pakket i gavepapir og esker

Unngå problemer og bortkastet tid! La oss håndtere dine emballasjebehov. Vi pakker produktene dine nøye i papir, og esker / kurver, etter din forespørsel.


Kontakt oss


Leveret som du ønsker det

Trenger du halvparten av produktene på arrangementet, og en halv på kontoret? Ikke noe problem! Vi leverer til hele verden, slik at du ikke trenger å bekymre deg for logistiskken, og kan bruke tiden din som du ønsker det.

Kontakt oss


Trenger du noe helt annet?

Har du en original ide? Bare si fra! Vi vil utarbeide et forslag som imøtekommer dine behov. Vi elsker å bli testet, og trenger bare begrenset informasjon for å komme i gang.


Kontakt oss


Spar penger på genbestillingen din, og lagre logoen din i Min IGO portalen

Som kunde hos oss har du muligheten til å opprette en kundekonto der du kan lagre forretningsinformasjonen din og laste opp logoene dine. Du trenger ikke å holde rede på alle de små tingene, og kan i stedet fokusere på å finne de riktige produktene. Dessuten har du tilgang til alle dine tidligere ordrer og nye rabatter.

Du sparer 50% på oppstartsavgiften når du gjør en ny bestilling i Min IGO -portalen. Finn ønsket løsning, og klikk på lenken. Det blir ikke lettere enn det. Alle dine tidligere ordrer blir automatisk overført når du oppretter en konto, så lenge du registrerer deg ved å bruke e-posten du brukte til å bestille våre produkter.

Lag din konto i dag.


"Vi har brukt Mitt IGO flere ganger for å bestille de produktene vi ofte bruker på nytt. Det er fint å ikke måtte tenke på logoer og andre ting. Så det gjør ikke noe at vi sparer litt på den måten."La oss lage et uforpliktende forslag til deg!

For å hjelpe deg på best mulig måte er det viktig at du vurderer formålet med produktene, budsjettet og ikke minst fristen. Kontakt oss på 21 09 37 00 eller send en e-post til salg@igoprofil.no med din informasjon. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vet du allerede hva du skal bruke? Så se på vårt store sortiment. Vi har produkter for enhver anledning og budsjett.

Se alle produktene her


Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå