75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 20 kroner er gratis
0

IGOPOST:/Landingspages/Personalize/header-image.jpg


SØRG FOR AT GAVENE HAR ET PERSONLIG PREG!

Deres gaver med selvlagede design, personlige foto eller et unike navn? Alt er mulig! Vårt moderne trykkeri og attraktive priser sørger for at personlig tilpassede gaver er tilgjengelig for alle. Gjør reklamekampanjene personlige og visuelle, og enda mer attraktive. Mulighetene ligger til rette for det.Nåtidens trend!

Personlig tilpasning har en effekt! Nå for tiden er vi omringet av informasjon og mottar kommunikasjon gjennom alle mulige kanaler. Hvordan sørger du for at du skiller deg ut i alt dette? Vi mener svaret ligger i å tilpasse kommunikasjonen så den appellerer personlig til mottakeren. Mange gjør allerede dette over telefonen og e-post, men vi gir deg muligheten til å personlig tilpasse giveaways og forretningsgaver!


IGOPOST:/Landingspages/Personalize/banner-1.jpg


Hvordan fungerer personlig tilpasning?

Måten du ønsker å tilpasse produktene du gir bort er helt opp til deg. Enten du ønsker fornavnet til mottakeren, eller et spesielt bilde eller logo, så får vi det til. Mulighetene er rett og slett enorme. Valget av produkt setter selvfølgelig noen begrensninger, en kulepenn har rett og slett en mindre trykkflate enn en tøypose. Send oss filene du ønsker å bruke, så hjelper vi deg å finne velegnede produkter som du ønsker å gjøre personlige. Her finner du instruksjoner om hvordan du kan sende oss filene.

Ring oss på 21 09 37 00 eller send oss en mail på salg@igoprofil.no, så hjelper vi deg gjerne!Hvilke produkter er mulig å tilpasse personlig?

Vi trykker de ulike produktene våre ved hjelp av 12 ulike trykkemetoder, og ikke alle teknikkene er like godt egnet til personlig tilpasning. På vårt produksjonssenter har vi tre moderne trykkemetoder som er velegnede til individuelle trykk: fullfargetrykk (også kalt digitaltrykk), lasergravering og sublimasjonstrykk. Vi kan trykke en rekke av våre produkter ved hjelp av disse teknikkene, alt fra penner og kaffekopper til t-skjorter og powerbanks. Ta en titt på vår inspirasjonsside for å se populære produkter som kan tilpasses individuelt.
Hvordan sender jeg dere en navneliste?


Vi mener du har gjort et godt valg hvis du skal bestille produkter trykt med (personlige) navn, etter som personlige gaver som regel blir veldig godt mottatt. Vi ønsker selvsagt å trykke mottakerens navn korrekt og ber deg derfor sende navnene i et Excel-ark eller som en .txt-fil.Hvordan fungerer fullfargetrykk?

I vår kolleksjon finnes det et utvalg produkter vi kan tilby med sylskarpe fullfargetrykk. Hvis du har funnet et produkt du ønsker trykket i fullfarge har vi et utvalg standard motiv du kan velge mellom. Et trykk i fullfarge sørger for at gaven eller reklameartikkelen får et unikt og eksklusivt utseende som definitivt øker verdien.

I tillegg til våre standard motiver eller ditt eget design kan vi også trykke produktene med din logo eller med individuelle navn. Nesten bare fantasier setter begrensninger for mulighetene med fullfargetrykk.IGOPOST:/Landingspages/Personalize/banner-5.jpgHvordan blir artiklene innpakket?

Vi pakker inn varene i henhold til deres ønsker og behov. Hvis du for eksempel bestiller 100 kulepenner med individuelle navn, kan vi pakke disse i individuelle esker med navnet markert på utsiden. Disse eskene kan enkelt bestilles på nettet sammen med artikkelen. Dette tilvalget finner du i handlevognen.Effekten er overbevisende!

Personlig tilpasning og tilnærmelse til kundene virker! Ikke bare på telefonen eller gjennom e-post, men definitivt også gjennom gaver og giveaways. Ta en titt her for å se hvilke produkter du kan tilpasse personlig og les mer om hvordan du laster opp din navneliste eller unike bilde.

Skulle det være noe mer dere lurer på håper vi dere tar kontakt på salg@igoprofil.no eller ringer oss på 21 09 37 00. Vi hjelper dere gjerne!


    Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
    Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå