Messe-sesongen er i gang. Hvis du skal delta på utstillinger eller messer i tiden som kommer, må du sjekke mars-tilbudene våre! Disse reklameartiklene vil gjøre merkevaren din mer synlig og styrke forholdet ditt til kunder, partnere og leverandører - og kanskje til og med bidra til å lande nye avtaler!

Få fram logoen din og skill deg ut fra konkurrentene. Spar opptil 25% - kun fram til 31. mars!Spar 25% 

SmartCharger 2-i-1 nøkkelsnor


La oss være ærlige: Dagene på messer kan være lange og slitsomme, og det siste du ønsker er å gå tom for batteri. Hvis du ikke vil bære rundt på en lader eller bærbar powerbank hele dagen, er et nøkkelbånd med SmartLader den beste løsningen. Nøkkelbåndet med trykk kommer med en 2-i-1 kontakt, (Micro-USB og iOS) på den ene siden og en standard USB på den andre. Da kan du koble telefonen din til en PC slik at den får strømmen den trenger til å holde ut dagen.

Og - du kan bruke den som synlig reklame: Ha nøkkelbåndet rundt halsen og heng på kortholderen!

Les produktanmeldelse          Bestill nå og spar 25%Ting du må ha på standen din!


Når du stiller ut på en messe, er det enkelte profileringsartikler du bare må ha på standen din. Penner med påtrykt logo er alltid populære, og gjerne handlenett med firmalogo med plass til brosjyrene dine og andre giveaways. Og ikke glem pastiller, sukkertøy eller andre søtsaker med logoen din på! 

Sjekk utvalget vårt av messeprodukter under, og bestill nå med opptil 20% rabatt! Trykk på logoen din og få standen din til å skille seg ut fra mengden!


 • Athos Touch kulepenn
  +

  Athos Touch kulepenn

  (0)
  Fra3,15 kr per stk.
  Beregn pris
 • Shopper handlenett
  +

  Shopper handlenett

  (0)
  Fra5,50 kr per stk.
  Beregn pris
 • RoundMint peppermyntepastiller

  RoundMint peppermyntepastiller

  (0)
  Fra3,00 kr per stk.
  Beregn pris

Vis fram merkevaren din!

Å dele ut reklameartikler med logoen din på, er en glimrende måte å få vist fram merkevaren din. Vil du gjøre inntrykk på kundene, partnerne og leverandørene dine? Sørg for at de får noe nyttig og funksjonelt!

Personvern på nettet har alltid vært et alvorlig tema, så overrask de besøkende med et webcam-deksel med logoen din på. Hvis du foretrekker mer tradisjonelle reklameartikler, er penner og nøkkelringer med trykk alltid populært. Bestill før 31. mars og spar opptil 20% på utvalget under.


 • Jolly kulepenn
  +

  Jolly kulepenn

  (0)
  Fra2,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • OpenLED flaskeåpner

  OpenLED flaskeåpner

  (0)
  Fra14,00 kr per stk.
  Beregn pris
Ønsker du å motta våre siste nyheter og kampanjer direkte i inboksen din? Abonner på vårt nyhetsbrev nede under!


Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå