Kaffekrus med trykk til bedrift

Vi tilbyr også kaffekrus med trykk som kan brukes til gjester eller personale. Det er alltid hyggelig å servere gjester og personale i personliggjorte kaffekrus. Du kan få kaffekrus trykket med din logo, eller med et iøyefallende slagord. Trykket kan du få i flere farger. Kaffekrus med logo er en god måte å uttrykke din bedriftsidentitet på.


Kaffekrus med trykk som firmagaver

Hos IGO Profil vil du finne forskjellige kaffekrus i representativ gave-innpakninge: Klar-til-bruk frimagaver. Du kan også for eksempel fylle kruset med sjokolade, penn med trykk, eller et lite kosedyr. Oppdag mulighetene selv. Mottakeren av kaffekrusene med trykk vil ofte tenke på deg på en positive måte når du bruker kruset.


Hos IGO Profil kan du finne en rekke forskjellige kaffekrus av høy kvalitet. Hvis du vil trykke din logo på kaffekrus, vil vi garantere et perfekt og profesjonelt trykk.

 • CoffeeCup krus

  CoffeeCup krus

  (2)
  Fra12,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Full Colour Mug Imagine krus

  Full Colour Mug Imagine krus

  (0)
  Fra52,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Sienna kopp og tallerken

  Sienna kopp og tallerken

  (0)
  Fra30,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • MyCup krus

  MyCup krus

  (0)
  Fra17,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Plaza krus

  Plaza krus

  (0)
  Fra13,00 kr per stk.
  Beregn pris
Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå