Nytt år, nye muligheter! Start det nye året godt. Det er på tide med en ny start, det er på tide å sette nye mål. Vi i IGO Profil ønsker å hjelpe deg med å oppnå de nye målene og få merkevaren din til å skiller seg ut med vårt store utvalg av profileringsprodukter og firmagaver. Bestill nå og dra fordel av rabatter på opptil 25% - kampanjen varer frem til 31. januar!
Spar 25%

Sirius vannflaske

Vannflasker med trykk er gode salgsfremmende produkter, du kan bruke de både innendørs (i et kontormiljø) eller ute, på farten eller i treningsstudioet. Det et produkt for alle!

Vannflasker hjelper deg med å markedsføre merkevaren din ved mange anledninger, og hjelper planeten å redusere avfall og oppfordre mottakerne til å bli hydrert.En frisk, ny start!


Det første - og vanligste - nyttårsforsettet: Å komme i bedre form! 
Hjelp dine kunder, partnerne og ansatte med å nå helsemålene sine ved hjelp av vårt store utvalg av reklameprodukter - nå med opptil 20% rabat 

Dropp unnskyldningene: no pain, no gain! 
 • Gildan Core Performance herreVaremerkelogo
  +

  Gildan Core Performance herre

  (0)
  Fra42,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • RetroSport sportsbag
  +

  RetroSport sportsbag

  (0)
  Fra143,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Trevor lueVaremerkelogo
  +

  Trevor lue

  (0)
  Fra33,00 kr per stk.
  Beregn pris


Nytt år, nye mål!


Få fart på 2019 med profesjonelle nyttårsforsetter.
Nye mål krever nye produkter: 
Å skrive ned viktige ting, komme på kontoret tidligere ved å ta morgenkaffen på farten eller bruke musikk for å holde bedre fokus.

Vi vil at du skal nå målene dine og vi har det beste utvalget av profileringsartikler som hjelper deg med å komme dit du vil! 
 • Pocket Notebook A5
  +

  Pocket Notebook A5

  (0)
  Fra20,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • TransCup termokrus

  TransCup termokrus

  (0)
  Fra38,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • In-EarPhone hodetelefonerOutlet

  In-EarPhone hodetelefoner

  (0)
  Fra12,00 kr 9,60 kr per stk.
  Beregn prisØnsker du å motta våre siste nyheter og kampanjer direkte i innboksen din? Registrer deg nedenfor for vårt nyhetsbrev!


Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå