0
Kjære kunde. Vi jobber som normalt på tross av koronaviruset. Alle bestillinger sendes som planlagt.

Gjennom et eksempel vil vi vise deg hvordan du kan se om et produkt er tilgjengelig i forskjellige farger. La oss si du er i hovedkategorien "teknologi"; derfra kan du klikke deg videre til forskjellige underkategorier. Hvis du klikker på USB vil vårt sortiment av minne-pinner vises. Når du holder musepekeren over en USP-minnepinne vil du se om minnepinnen er tilgjengelig i andre farger. Hvis du klikker på en av fargene, vil du umiddelbart se produktet med produktnummer. Til venstre vil du da se produktet i forskjellige farger. Klikker du på en annen farge vil du se det relevante produktet i den valgte fargen. Da vil du legge merke til at produktnummeret (foran produkt navnet) har endret seg. På venstre side av skjermen kan du se et filter. Her kan du for eksempel velge ønsket farge og kapasitet, hvor produktnummeret automatisk vil endre seg etter det du velger.

Søk på hjemmesiden
Du kan søke etter produkter på forskellige vis. Du kan:
• Finne og velge produkter gjennom kategorigruppene
• Skrive inn et søkeord i søkefeltet
• Skrive det firesifrede produktnummeret i søkefeltet, trykk enter og se en farge. Hvis produktet er tilgjengelig i flere farger har du mulighet til å velge ønsket farge.
• Skrive det sekssifrede produktnummeret i søkefeltet, trykk enter og se det relevante produktet i den valgte fargen.
• Skrive det åttesifrede produktnummeret, trykk enter og se det relevante produktet i den valgte fargen og det valgte ekstra alternativet.

Bruk filter
Når du har spesielle ønsker og bruker filteret (på venstre side) til å søke med, vil ditt søk bli mer effektivt da du vil finne det du ser etter mye lettere. For eksempel, du kan filtere ditt søk etter farge, materiale, pris, merke og så videre.

Produktinformasjon
Når du har valgt et produkt og blar nedover på siden, vil du finne mer informasjon om det aktuelle produktet, som produkt beskrivelser, spesifikasjoner og en prisoversikt.

Hvis du har noen spørsmål må du gjerne kontakte oss via salg@igoprofil.no eller ring oss på 21 09 37 00

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå