Nedtellingen er i gang: Julen er rett rundt hjørnet! Har du fortsatt ikke kjøpt gavene til ansatte, partnere og kundene dine? Ikke noe problem – det løser vi! 
Tilbudene våre i desember inkluderer noen av de mest populære profileringsartiklene våre, og de er klare for ekspress-levering. Bestill i dag, og du vil ha dem i løpet av tre arbeidsdager! Men vent – det er mer: Du kan velge å kjøpe helt ned til to artikler! Opp til 25% rabatt! Hva venter du på?

25% rabatt

Bambus skjærebrett

Med oppveksten av matlagingsprogrammer på TV og YouTube-kanaler for "foodies", blir matlaging sett på som en hobby for flere og flere mennesker.

Med julen før døren øker lidenskapen til matlaging enda mer. Derfor valgte vi vårt populære bambus skjærebrett som månedens produkt i desember.
Profileringsartiklene dine levert på tre arbeidsdager!


Hos IGO har vi ett mål: Å hjelpe deg med å markedsføre merkevaren din.

Vi vet at det kan være vanskelig, og det kan by på noen utfordringer.
En av dem kan være tid – men det kan vi gjøre noe med. Derfor tilbyr vi Express Delivery Service. Nå kan du bestille profileringsartiklene og firmagavene dine med din logo trykket på, og få dem levert i løpet av tre arbeidsdager.
Bestill firmagaver og produkter med trykk i lave antall


Er du sent ute med firmagavene, men ønsker ikke å kjøpe 1000 artikler?
Ikke noe problem!

Hos IGO kan du nå bestille profileringsartikler og firmagaver helt ned til to artikler.
Velg favorittene dine fra vårt spesialutvalg, der du blant annet finner populære artikler som: Penner, krus og bærbare powerbanks med trykk. Last opp logoen din eller ønsket design online, og du får bestillingen din levert i løpet av tre arbeidsdager!


Ønsker du å motta våre siste nyheter og kampanjer direkte i innboksen din? Registrer deg nedenfor for vårt nyhetsbrev!


Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå