Tjen mer og få mer fornøyde kunder med reklameprodukter i hotell- og restaurantbransjen


Hotell- og restaurantbransjen har eksistert i svært lang tid. Det betyr også at det har vært igjennom mye endring - og endringene har kun økt de siste årene, da mulighetene øker på grunn teknologiske fremskritt. Selv om bransjen har endret seg betydelig, er likevel ideen den samme.

Det handler fortsatt om å skape minneverdige opplevelser for dine gjester, samtidig som du genererer tilfredsstillende inntekter. Med andre ord er det et behov for gode kunder og flere inntektsstrømmer. Dette oppnås gjennom to av de viktigste ferdighetene og egenskapene i hotell, restauranter eller kafeer: Problemløsing og fleksibilitet. Fortsett å lese for å lære om dine muligheter til å øke inntektene, samtidig som gjestene dine blir mer fornøyde.


Problemløsning Fleksibilitet Kundetilfredshet


Problemløsning


Når du er i hotell- og restaurantbransjen, er det viktig å kunne løse gjestenes problemer. Et fellestrekk blant de aller beste i bransjen er muligheten til å sette seg inn i gjestenes sko og se din egen service gjennom deres øyne.

Tenk på problemene eller hindringene som gjester kan møte på mens de besøker deres organisasjon. Er du lokalisert på et varmt sted? Hvorfor ikke ha solbriller med deres logo liggende? Andre steder regner det mye. Så hvorfor ikke ha noen paraplyer klare for gjestene? Er det mange kjente attraksjoner i nærheten? Pass på at du har noen powerbanker klare til bruk.


Som du helt sikkert forstår, så er disse ikke akkurat verdens største problemer. Men hvis noen går tom for strøm på mobilen mens de er på et ukjent sted, kan en powerbank ha en positiv påvirkning på kunden. Det samme gjelder for en paraply i regnværet (bonus: Det vil være paraplyer med logoen din rundt om kring i byen).

 • Malibu Matt Black solbriller

  Malibu Matt Black solbriller

  (0)
  Fra9,25 kr per stk.
  Beregn pris
 • Colorado Square paraply

  Colorado Square paraply

  (0)
  Fra40,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • LogoBoost 2500 light up Powerbank lader

  LogoBoost 2500 light up Powerbank lader

  (0)
  Fra66,43 kr per stk.
  Beregn pris


Fleksibilitet

Ved å løse noen av de ovennevnte problemene, fremstår du som et hensynsfullt og fleksibelt selskap, noe gjestene setter stor pris på.

Denne fleksibiliteten kommer imidlertid ikke uten kostnad, men du bør se det som en mulighet, ikke en begrensning. Du kan gå i tre retninger, avhengig av servicenivået du ønsker å oppnå:

Selg produktet til gjestene som en suvenir. Sett opp et lite stativ hvor de kan kjøpe det selv. På denne måten vet gjestene at de har mulighet til å kjøpe det de trenger. Det er en god tilleggsinntekt, som samtidig hjelper gjestene.

Informer gjestene om at disse produktene kan leies/kjøpes mot et gebyr på deres regning. I dette tilfellet blir det bare lagt til lite beløp på toppen av regningen, noe som kunden ikke behøver å bekymre seg om umiddelbart.

Hvis du virkelig er fokusert på å tilby best mulig service, spør gjestene hva de trenger eller informer dem (for eksempel med et lite skilt) om hvilke produkter som kan lånes gratis i resepsjonen. Alternativt kan du plassere produktene der det faller gjestene naturlig å se etter dem.


Sett paraplyer eller solbriller ved utgangen, powerbanks i resepsjonen og to-go kaffekopper ved siden av kaffemaskinen, slik at gjestene kan ta med kaffe på farten.

 • Organic Cotton Shopper 140 g/m²Nyhet

  Organic Cotton Shopper 140 g/m²

  (0)
  Fra11,43 kr per stk.
  Beregn pris
 • Cable Connect 3-i-1 ladekabel

  Cable Connect 3-i-1 ladekabel

  (0)
  Fra13,21 kr per stk.
  Beregn pris
 • Piccolo Coffee-to-Go termokrus

  Piccolo Coffee-to-Go termokrus

  (0)
  Fra16,43 kr per stk.
  Beregn pris


Kundetilfredshet

Hvis du implementerer en av metodene ovenfor, garanterer vi at servicenivået ditt vil skille seg ut fra konkurrentene dine. Men det er ikke nok å bare ha spesialprodukter klar til bruk. Gjestene dine forventer fortsatt ting som tannbørster, toalettmapper, våtservietter, tepper, drops m.m.

Du spør sannsynligvis, "Hva er det i det for meg?". Dette er det eneste spørsmålet du ikke bør spørre deg selv når du er i servicebransjen. Kundene kommer først. Du må være der for dem, og møte deres behov. Da vil du gjennom fleksibilitet og kreativ problemløsing vinne på lang sikt.

Det er imidlertid to direkte effekter: Sideinntekter fra å selge suvenirer og varer med trykk, og uvurderlig eksponering av logoen din fra gjestene som tar bilder av hverandre i det åpne med lånte paraplyer eller solbriller. Tenk deg en gjennomsnittlig mann eller kvinne i 20-årene som deler feriebilder på sosiale medier til sine 500-1000 følgere. De får likes, du får eksponering og vil være top-of-mind når de selv trenger et sted å bo på deres neste tur.

 • ColourFleece (200 g/m²) fleeceteppe

  ColourFleece (200 g/m²) fleeceteppe

  (0)
  Fra56,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Command ørepropper

  Command ørepropper

  (0)
  Fra23,72 kr per stk.
  Beregn pris
 • Sirius drikkeflaske
  +

  Sirius drikkeflaske

  (0)
  Fra36,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Solaine HighClass Hotelhåndkle 600 g/m²

  Solaine HighClass Hotelhåndkle 600 g/m²

  (0)
  Fra48,57 kr per stk.
  Beregn pris
 • Solaine Badekåpe (340 g/m²)

  Solaine Badekåpe (340 g/m²)

  (0)
  Fra184,72 kr per stk.
  Beregn pris


Ønsker du å motta våre siste nyheter og kampanjer direkte i inboksen din? Abonner på vårt nyhetsbrev nede under!


Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå