Rabatt 25%
Cyber Monday: Hydrate vannflaske


Dette produktet oppfordrer deg til å være hydrert 24/7. Denne kan brukes ute eller innendørs, på kontoret eller på en utflukt. Det er opp til deg! Bærekraftig og ansvarlig: BPA-FRI!

Rabatt 25%
Cyber Monday: Logan kulepenn


Kongen av profileringsartikler: praktisk, rimelig og lett å bære med seg. Dette er et produkt du vil bruke daglig, og er en av IGOs bestselgere. Du vil definitivt ikke gå glipp av dette tilbudet!


Rabatt 25%
Cyber Monday: Powerbank 4000 plus


Hvilken elektronisk gjenstand bruker du mest hver eneste dag? Sannsynligvis din mobil, ikke sant? Vi har ikke noe tilbud på smarttelefoner (ennå), men dette produktet vil definitivt sørge for at mobilen din kan vare lenger.
Rabatt 25%
Cyber Monday: 8GB Twist-minnepinne


“Kunnskap er makt”. Du har sikkert hørt dette sitatet mange ganger før. Vel, nå for tiden er det vel mer passende å si at “data er kunnskap”, og dermed også noe det er verdt å ta godt vare på. Tenk på torsdagstilbudet vårt som en bærbar “safe” for dataen din.

Rabatt 25%
Cyber Monday: Retro Sound Bluetooth-høytaler


Black Friday er endelig her!

Kan du høre det?
Ikke? Skru opp lyden da vel!Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå