75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 30 kroner er gratis
0

Hos IGO Profil kan du bestille heliumballonger til en rimelig penge for alle festelige anledninger. Som du sikkert har lagt merke til, har heliumballoger gjort et comeback på åpne dager, jubileer, personalfester, messer og andre arrangementer. I tillegg er det et effektivt markedsførings-verktøy for din bedrift. Hos IGO Profil kan du bestille rimelige heliumballonger i forskjellige farger og størrelser. Bestill dine heliumballonger i en mix av flere farger eller kun i en farge.

 • Ballonger 27 cm

  Ballonger 27 cm

  (0)
  • Fra: 1.000 stk.
  • Materiale gummi
  Fra0,95 kr per stk.
  Se Produkt
 • Ballonger 35 cm
  +

  Ballonger 35 cm

  (0)
  • Fra: 50 stk.
  • Materiale gummi
  Fra1,20 kr per stk.
  Se Produkt
 • Metallic ballong 35 cm

  Metallic ballong 35 cm

  (0)
   Fra0,79 kr per stk.
   Se Produkt

  Bestill heliumballonger med trykk

  Med trykkede heliumballonger vil du umiddelbart sende det riktige budskapet. Du kan bruke dem på forskjellige måter; gi dem ut, dekorere for promotering, eller rett og slett bare slippe dem opp i luften. Ønsker du heliumballonger med trykk? Da er IGO Profil stedet for deg. Vi trykker heliumballonger på en profesjonell måte, slik at ditt budskap blir avbildet på en krystallklar måte.


  Bestill heliumballonger av høy kvalitet hos IGO Profil 

  I vår nettbutikk kan du bestille rimelige heliumballonger. Du kan velge mellom forskjellige farger, inkludert metalliske farge, og ballongene er laget av latex i høy kvalitet. Heliumballongene er egnet for fylling med heliumgass, og har en varighet på 8 timer. Du kan bestille heliumballonger med trykk på en rask og enkel måte ved å gå inn på vår hjemmeside. De trykte ballongene vil bli levert så raskt som mulig.

  Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
  Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå