Handlenett kommer i alle slags størrelser, fager og type materialer. Prisene varierer, men generelt er handlenettene med trykk rimelige og veldig effektive når det kommer til å promotere et brand eller firma. Handlenettene med trykk er også ideelle for å gi bort som promoteringsartikler.

 • Full Colour Shopper veske

  Full Colour Shopper veske

  (0)
  Fra33,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • PaperBag Medium
  +

  PaperBag Medium

  (0)
  Fra7,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • ShoppyBag(100 g/m²) korte håndtak handlenettBestselgere

  ShoppyBag(100 g/m²) korte håndtak handlenett

  (0)
  Fra8,50 kr per stk.
  Beregn pris
 • Shop Easy handleposeBeste Pris
  +

  Shop Easy handlepose

  (0)
  Fra10,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • Promote-It A4 reklamepose

  Promote-It A4 reklamepose

  (0)
  Fra11,00 kr per stk.
  Beregn pris

Handlenett med trykk til flere formål

Ønsker du promotering med en praktisk og funksjonell reklameartikkel eller firmagave? Et handlenett med logo er en perfekt gave da. De kommer i alle typer, størrelser og prisklasser. De har alle det til felles at de kan bli printet med et catchy trykk. Ditt navn eller logo er alltid fremhevet. Er du sponsor av et lokalt sportslag? Vil du promotere ditt brand eller firmanavn til handlende, eller vil du distribuere informasjon til messer? Hos IGO Profil finner du det passende handlenett med trykk til enhver anledning.


Handlenett med trykk i optimalt format

Din fordel ligger i trykkformatet på handlenettene med trykk. Handlenettene er passende til iøyefallende og store trykk der du klart for fram ditt budskap. Vil du reklamere med stort trykk, men leter etter en bag som firmagave? IGO Profil kan være til tjeneste og trykke på trolleys og handlenett som du finner i vårt sortiment.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå