75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 30 kroner er gratis
0

Været er alltid et diskusjonstema og en god måte å starte en samtale på. Alle har en mening om de forskjellige værforholdene. Derfor, en flott firmagave kan da være en værstasjon. Trykk din logo på værstasjonen og sørg for at du blir sett av din målgruppe på daglig basis.

 • Rimini værstasjon bordmodell

  Rimini værstasjon bordmodell

  (0)
  • Fra: 50 stk.
  • Spar opp til 33%
  • Materiale abs
  Fra64,64 kr per stk.
  Se Produkt

Trykk din logo på en værstasjon

Værstasjonene er tilgjengelig i forskjellige modeller og priser. Den er en praktisk firmagave som du vil nyte å gi bort. Alle kan bruke den. I gjennomsnitt er praktiske firmagaver beholdt i ett til to år. En værstasjon med trykk vil trolig ha en plass i kundens hjem i flere år. Kunden vil sette pris på deg igjn og igjen.


En værstasjon med logo garanterer en daglig promotering.

Hvordan vil været bli idag? Dette spørsmålet er spurt daglig. Med et øyekast på værstasjonen med din logo vil kunden umiddelbart få svaret. I tillegg til værmelding kan fuktighet og temperatur også leses på skjermen. Værstasjonen fungerer også som en klokke, som tydelig viser tiden. En multi-funksjonell firmagave som kan kombineres med andre fine givewawys som isskrapere, solbriller, eller regnkappe, avhengig av vær og årstid.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå