75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 30 kroner er gratis
0

Bærekraftige firmagaver - et miljøbevisst valg

Få bærekraftige firmagaver med trykk rimelig hos IGO Profil 


Bærekraftige firmagaver er veldig populære

Du ser oftere i dagen ssamfunn at bedrifter operere på en mer miljøvennelig måte. Vi ønsker å bidra til en grønnere planet og hvert minste bidrag hjelper. Skru av lyset når du går ut av et rom, sett varmeovner ned en grad eller to. Beviste valg kan gjøre en forskjell. Du kan også velge bærekraftige firmagaver når du skal promotere ditt firma eller brand. Hvordan skal du promotere og med hvilke firmagaver? Med miljøvennlige firmagaver vil du klart utrykke hva du står for. Mottakeren vil også sette pris på miljøvennlige gaver, som er en grunn til at bærekraftige produkter er så populære.


Bærekraftige firmagaver erstatter engangsprodukter

I vårt sortiment finner du bærekraftige firmagaver som er holdbare og som erstatter engangsprodukter fordi de kan bli gjenbrukt. For eksempel se på drikkeflasker og handlenett. Drikkeflasker erstatter engangsbrukte vannflasker, og handlenettet erstatter plastikkposer. Dine firmagaver er holdbare og miljøvennlige. I tillegg, i vårt sortiment finne du spesielle øko-gaver: notatbøker laget av resirkulert papir, T-skjorter laget av økologisk bomull og ladere som bruker solenergi.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå