Arbeidsklær med din logo


Vi kan trykke din logo eller firmanavn på arbeidsklærene. Ditt navn vil konsekvent bli sett oftere. I tillegg til å uttrykke profesjonalitet og pålitelighet, bidrar dette også til intern og ekstern merkevarebygging. IGO Profil er stedet å trykke arbeidsklær. Sjekk ut vår nettbutikk og bestill idag!

 • SafetyFirst sikkerhetsvest

  SafetyFirst sikkerhetsvest

  (0)
  Fra33,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • B&C Pro Expert Workwear Vest

  B&C Pro Expert Workwear Vest

  (0)
  Fra329,00 kr per stk.
  Beregn pris
 • B&C Pro Universal Arbeidsbukser

  B&C Pro Universal Arbeidsbukser

  (0)
  Fra369,00 kr per stk.
  Beregn pris

Bli synlig med praktiske selvlysende arbeidsklær

det er viktig at arbeidsklærene er fuksjonelle og komfortable. Dessuten er holdbarhet også viktig, da plaggene skal brukes daglig og vaskes regelmessig. Hvis dine medarbeidere jobber utendørs, så er sikkerhet og synlighet også av høy prioritet. Hos oss kan du finne sikkerhetsvester, i tillegg til varme vester og jakker. Både dine ansatte og din firmalogo/navn vil bli synlig på en iøyefallende måte.


Medarbeidere representerer ditt firma

Det er innlysende og viktig at dine medarbeiders arbeidsklær er av høy kvalitet, anstendig, og holdbart. Uniformert arbeidsklær uttrykker profesjonalitet og pålitelighet. Derfor vil det skape tilhørighet blant medarbeiderne ved å bære arbeidsklærene.

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå