75 års erfaring
Vi vet hva som fungerer
500 000 fornøyde kunder
Er du den neste?
Få en vareprøve før kjøp
Under 30 kroner er gratis
0


Penner med trykk i lav kvantitet

Trenger du et mindre antall penner med trykk? Ingen problem! Nå kan du bestille helt ned til 50 penner med trykk fra utvalget under. Prisene inkluderer: Oppstart, trykk og frakt! Og ikke minst – varene vil bli sendt i løpet av to arbeidsdager! • Jolly kulepenn
  +

  Jolly kulepenn

  (0)
  • Fra: 200 stk.
  • Spar opp til 39%
  • Materiale plastic
  Fra1,98 kr per stk.
  Se ProduktLave kvantiteter, også på touch-penner

Er du ute etter noe litt mer spesieltTouch-penner med trykk kan være et godt alternativ til vanlige kulepenner! De har en tupp i gummi til bruk på berøringsskjermer (telefoner og lesebrett, inklusive de nyeste iPad-modellene) og de kan bestilles helt ned til 50 stk.  Og de sendes i løpet av to arbeidsdager. Bestill nå fra utvalget under! • Light Up Logo Touch penn
  +

  Light Up Logo Touch penn

  (0)
  • Fra: 50 stk.
  • Spar opp til 39%
  • Materiale plastic
  Fra7,53 kr per stk.
  Se Produkt

Lave kvantiteter, og ingen overraskelser: Alt inkludert!

Hos IGO har vi ett mål: Å hjelpe deg med å markedsføre merkevaren din. Vi vet at det er et stort ønske blant kundene våre å kunne bestille profileringsprodukter i mindre kvantiteter – og disse ønskene oppfyller vi! Derfor kan du nå bestille helt ned til 50 penner med trykk.

Hvordan fungerer det? Velg produktet du ønsker og last opp logoen din med ønsket design direkte på hjemmesiden vår (raskt og enkelt). Når vi har modtatt din godkjennelse, blir pennene trykket og sendt i løpet av to arbeidsdager!

Prisen som du ser per enhet, er den prisen du betaler. Ingen skjulte kostnader! Prisen inkluderer trykk (ved siden av klemmen) oppstartkostnader, (typografi, trykkeplater og oppsett av maskiner) og frakt. Vi bruker laser til å trykke logoen din, noe som garanterer topp kvalitet. Merkevaren din vil være godt synlig!Du trenger ikke hundrevis av profileringspenner? Vi skjønner!

Penner med trykk er glimrende artikler til å dele ut for å vise merkevaren din. De er funksjonelle, rimelige og de når fram til mange brukere. Men man trenger ikke alltid hundrevis av dem.

Kanskje du skal delta på et mindre arrangement og bare trenger noen dusin til de viktigste kundene, partnerne og leverandørene dine. Eller bare noen som kan ligge fremme i resepsjonen på kontoret. Uansett grunn – vi forstår.

Hos IGO Profil velger du selv om du vil kjøpe 50 eller opp til 500 penner med trykk. Du kan også velge blant mange forskjellige farger for at pennen skal passe perfekt til din merkevare. Flere titalls kombinasjoner er mulige. Valget er ditt!

Vi tar i bruk cookies for å forbedre brukeropplevelsen på denne nettsiden. Våre cookies samler ikke inn og lagrer dine personlige opplysninger, som navn og e-post adresse.
Jeg aksepterer Ordne innstillinger Avslå